Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan polsk Sportster aluminiumsfelger

The Sportster motorsykkel er en linje fra Harley Davidson. Disse typer motorsykler har vært i produksjon siden 1950. De er populære blant entusiaster samt helg krigere. Holde Sportster polert er viktig, spesielt aluminium felger. Felgene på motorsykkelen blir skitne på grunn av bremsing og veiforhold. Du kan polere Sportster aluminiumsfelger uten å betale en dyr beløpet på detaljering. Meguiars Hot Rims Chrome Polish og Mothers Chrome Polish er tilgjengelig via automatisk detaljering butikker samt Oppussing butikker. Du trenger
Motorsykkel eller bil aluminium polish
mikrofiber pad
Mikrofiber håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Dust Sportster aluminiumsfelger med håndkle for å fjerne overflødig skitt eller rusk. Se etter eventuelle steiner eller rusk fast på felgene som du støv.
2

Hell en liten mengde av polish på puten. Hvis du bruker en krem, tørk om en kvart størrelse mengde på puten. Bruk tre spruter av spray på felgene hvis det er aktuelt.
3

Rub på utsiden sirkelen først. Tørk deretter polish på resten av felgen. Bruk en sirkulær bevegelse for å nå alle deler. En liten mengde polske vil dekke et stort område. Legg mer polsk om nødvendig.
4

Bruk microfiber håndkle til buff og glans til aluminiumsfelger. Tørk i rader med start fra venstre. Dette vil fjerne leftover polish og la deg med en lysende glans.
5

Gjenta trinn 3 og 4 om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106299.html

Previous:
Next:

motorsykler