Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge en motorsykkel Cargo Trailer

En motorsykkel last trailer kan være litt enklere å bygge enn en for en større bil. Dette er fordi du bygger en mindre trailer ramme som vil trenge bare ett hjul og aksel. Likevel, det er et komplisert prosjekt som innebærer at man kobler stål brikker med et hjul og aksel montasje. Hver brikke må være i vater og sikker eller tilhengeren vil falle fra hverandre mens motorsykkelen er tauing noe. For noen kan det være best å kjøpe en samlet trailer eller har en profesjonell montere en for deg. Du trenger
1/8-inch-thick steelWelding /kutte torchDrill med bitBolts og nutsCarpenter squareTape measureTrailer tongueWheel og axlePlywood
Vis flere instruksjoner
en

Konstruer ramme for tilhengeren. Skjær biter av 1/8-inch-thick stål i tre stykker som er to inches bred og 25 inches lang, pluss to stykker 48 inches lang. De lange stykker vil danne sidene, mens de korte stykker utgjør forsiden og baksiden, med en tverrstang i midten. De kan være boltet eller sveiset sammen, men sørg for at rammen er enda, nivå og torg.
2

Fest en trailer tunge som du kan få fra en båt eller trailer deler butikken. Av bolter eller sveis tungen til hengerramma. Sørg for at den går rett i midten av rammen, kryssende med foran, bak og på stativ og gjør en perfekt kryss.
3

Lay rammen ned slik at tungen er på toppen ( tilhengeren er opp ned på dette punkt). Bolt to flere 48 tommer lange stål-stykker til rammen på den ene siden, å plassere hver av dem perfekt mellom tungen og den tilsvarende sidekant.
4.

Mål hele lengden av hengerramma og tungen kombineres. Markere midten av denne lengden, deretter markere stedet 12 inches bort mot trailer rammen. Dette stedet er der akselen må vedlegges.
5

Koble en trailer aksel til rammen. Akselen må være 40 inches lange, slik at forkorte den om nødvendig. Plasser aksel montasje så akselstang er i den posisjonen du målt tidligere. Sveis eller bolt brakettene (bitene formet som parentes) til sidekantene. Fest hjulene og som vil passe den installerte aksel.
6

Place et dekk på den øverste siden av tilhengeren. Et ark med kryssfiner kan arbeide, men ekspansjon stål kan håndtere mer vekt. Bolt dekk på rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106256.html

Previous:
Next:

motorsykler