Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Grips på en Motocross Bike

En cross sykkel er en motorsykkel utviklet spesielt for skitt racing. Mange MC-produsenter selger race-ready sykler rett utenfor utstillingslokalet gulvet. En typisk grusvei vil omfatte hopp, doserte svinger, og en rekke hindringer. Henger på en motocross sykkel mens manøvrere en skitt kan selvfølgelig være en utfordring. Grepene (eller håndtak) montert på slutten av styret gi et sted å henge på. Bytte av slitte eller skadde grep er nødvendig for din sikkerhet og kan gjøres i omtrent en time. Du trenger
Kniv
Aceton
ren klut
Grip limet
Tape
sikkerhetswire
Tenger
Vis mer Instruksjoner

1.

Bruk en skarp tapetkniv og kutte de gamle håndtakene ut av styret. Bruk en mild kutt for å unngå skade på styret. Vær ekstra forsiktig på høyre side av styret siden det grep dekker gassen røret, som er laget av plast. Lage et lite snitt i enden av grepet og prøve peeling den tilbake ut av gassen røret for å holde fra å skade den.
2

Rengjør styret og gass tube med aceton og en ren fille for å få den gamle limrester av.
3

Påfør grep lim på innsiden av de nye grepene og på utsiden av styret og gass tube. Unngå å få lim inn gassen røret som det kanskje ikke fungerer problemfritt etterpå. Påfør et stykke tape over enden av gassen røret hvis den har et hull i den for å holde fra å få lim på innsiden.
4

Skyv grep på styret uten å stoppe til du kommer til ønsket posisjon , som limet fester seg raskt. Skyv grep på gassen røret på samme måte.
5

Wrap sikkerhetswire rundt grep for å ytterligere sikre at de ikke vil løsne under kjøring. Vri ledningen tett med tang og klipp vekk overflødig, og etterlater en ¼ "halen til å være gjemt under vaieren slik at den ikke vil bli fanget på noe. Pakk fatt i hver ende med wire, ikke i sentrum hvor hendene dine vil være under ridning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106039.html

Previous:
Next:

motorsykler