Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tie Down en motorsykkel i en lastebil

Sikkerhet er nr. 1 prioritet når transport av motorsykkel i en lastebil. Den mest brukte metoden for å sikre en motorsykkel i sengen av en pickup lastebil er tie-downs eller Ratchet stropper. Riktig brukt tie-downs vil hindre den fra å forskyve mens i transitt. Ved kjøp av tie-downs for motorsykkelen, betaler nær oppmerksomhet til produsentens anbefalinger for vektbegrensninger. Du trenger
4 Høy styrke skralle stropper eller tie downs4 Soft loops for å beskytte maling jobb fra skralle kroker
Vis flere instruksjoner
en

Når motorsykkelen er plassert på baksiden av lastebilen, pakk den myke sløyfe rundt bunnen av venstre styret.
2

Plasser kroken på tie-ned gjennom den myke loop.

3

Hekt den andre enden av båndet ned til et sikkert område i lastebilen. Det er vanligvis hull i lasteplanet til dette formålet. Hvis det er mulig, sikre tie downs i en vinkel.
4

Fjern slakk i tie ned ved å trekke. Ratchet det et par ganger. Gjenta denne prosessen på høyre håndtak og på siden av lastebilen.
5

Etter hvert tie ned er sikker, skru dem fast så sykkelen er i oppreist stilling. For å unngå skade på motorsykkelen sin suspensjon, ikke komprimere forgaffelen. Konsultere bruksanvisningen for informasjon om dette.
6

å sikre baksiden av motorsykkelen, fest myke sløyfer og slips downs til en stabil del av motorsykkelen. Siden hver motorsykkel er annerledes, ta kontakt med manuell hvis du har noen bekymringer.
7

Fest stroppene som du gjorde i front.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106276.html

Previous:
Next:

motorsykler