Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Rings på en Harley

Harley-Davidson stempler bruke tre ringer for å inneholde komprimering laster og kontrollere oljen plask. De to ringene nærmest kronen til stempelet er kompresjonsringer. Disse er avfaset slik at de ekspanderende gasser komprimering tvinge kanten av ringen inn i tett kontakt med sylinderveggene. Oljen styrering består av tre separate ringer. Den har en korrugert olje skraper ringen klemt mellom to tynne ringer. Når motoren har blitt demontert til et punkt hvor sylindrene er slått av og stemplene er utsatt for, kan ringene erstattes. Du trenger
Dental pick satt
Piston ring satt
Ring kompressor
3/8 tommers skralle med lang forlengelse
Vis flere instruksjoner
1 < p> Ta ut de gamle ringene. Skyv ringen i sporet til endene er utsatt. Hold den ene enden av ringen med tommelen. Hook den andre enden med en dental hakke og skall av enden av ringen ut av sporet. Fortsett peeling ringen før alt er gratis av sporet, og skyv ringen opp og ut av stempelet. Gjenta denne prosessen med de resterende ringene.
2

Inspiser ringsporene når de gamle ringene er ute. Fjern eventuelle karbon eller rusk fra sporene med dental hakke.
3

Installer den nye olje kontroll ring sett. Installere en tynn ring først ved å hekte en ende av håndtaket på toppen av stempelet deretter pakke den rundt inntil hele ringen er på stempelet. Arbeid ringen hele veien ned til olje kontroll groove. Følger det med det korrugerte skraper-ringen og den andre tynn ring på samme måte. Forskyv endene av skraper og tynne ringer. Plasser endene av ringene 120 grader fra hverandre.

4. Installere den nederste trykkring. Pass på at bevel side med smilehull stemplet på slutten vender opp. Hekte den ene enden av ringen på stempelet og pakk den på. Skyv den ned i det andre sporet. Installer toppen kompresjonsringen på samme måte. Roter ringen slutter rundt til de er 180 grader fra hverandre.
5

Åpne ringkompressoren og installere den over stempelet. Lukk kompressor og skru det fast med skralle og utvidelse. Skyv sylinderen bort fra stempelet og tillate den å presse ned og av kompressoren av stempelet. Åpne kompressoren og fjerne det. Gjenta for alle stempler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106049.html

Previous:
Next:

motorsykler