Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Motorsykkel Seat Covers

Er motorsykkelen setetrekk behov for å erstatte? Ikke fortvil! Det er sannsynligvis like mange forskjellige typer av motorsykkelen setetrekk som det er motorsykler. Hvis du er i markedet for å erstatte motorsykkel setetrekk, søke rundt på Internett, gule sider, eller din hjemby. Du er nødt til å finne den perfekte motorsykkel setetrekk erstatninger. Og det beste er, de er svært enkle å installere. Du trenger
Motorsykkel Seat Cover
Motorsykkel
Vis mer Instruksjoner
Bytt Motorsykkel Seat Covers
en

Alltid følg instruksjonene i veiledningen når du skifter motorsykkelen setetrekk. Hver nye setetrekk kommer med enkle å følge monteringsanvisningen.
2

Ikke fjerne setet fra motorsykkelen. Fordelene med setetrekk er, trenger du ikke å bytte hele setet bare fordi din dekker må erstatte.
3

Fjern det gamle setetrekk med un-hekte dem fra setet . Noen grunnleggende MC-setetrekk er laget med et elastisk bånd som passer over setet og er holdt sikrere ved styrken av det elastiske. Vanligvis motorsykkel setetrekk vil også kreve noen form for sele eller spenne for å holde dem på plass, men ikke alltid.
4

Skift ut den gamle motorsykkelen setetrekk med den nye. Sett det nye dekselet på samme måte som du ta den gamle av, selvfølgelig, forutsatt at det er samme stil. Sørg for å feste det skikkelig til setet, gjør også at det er rett.
5

Fest motorsykkel setetrekk til seter ved hjelp av en fire-punkts, krok-og-bue-systemet. Dette påfører til bunnen av setet midlertidig for lett fjerning. Motorsykkelen setetrekket kan tas av og justeres ved å kjøre fire nylon stropper gjennom metall løkker på undersiden av dekselet.
6

Strap ned tykk bredt motorsykkel setetrekk ved å tegne en ledning under setet og deretter permanent feste den inn i en tønne lås på to av de angitte krokene plassert på den andre siden. Krok og ledningen forsamlingen er bare én måte å feste erstatning motorsykkel setetrekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106190.html

Previous:
Next:

motorsykler