Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en motorsykkel Trailer

Noen ganger må du ta mer med deg enn hva motorsykkelen kan bære. Det er hva en motorsykkel trailer er for. Du kan sette sammen din egen trailer ved å bruke tilgjengelige motorsykkel trailer kits. Disse pakkene har en tendens til å være dyre siden de er så spesialiserte. Du kan spare penger og lage en motorsykkel trailer på egen hånd ved å følge noen enkle instruksjoner. Du trenger
Freight trailer kit
2 rangle bokser med primer
tre bokser med emalje i ønsket farge
Aluminium diamant plate
Cargo boksen
Light duty kjeden
1/4-tommers rustfritt stål rundhodete bolter med selvlåsende muttere
S-kroker
1/4 tommers med 1/2 tommers rustfrie bolter
Vis flere instruksjoner

1

Kjøp en liten eller mellomstor lys-duty frakt trailer. Du vil sannsynligvis ikke trenger en større størrelse slik at kostnadene skal kun være et par hundre dollar.
2

Clean, sand, prime og male frakt trailer hvis du ikke liker fargen ut av boksen. Gjør dette mens tilhengeren er i stykker. Sørg for at emaljen er helt tørt før du gjør noe annet.
3

Bolt traileren sammen. Dekk rammen med en aluminium diamond plate som også har blitt malt i ønsket farge. Denne platen avstiver rammen og gjør det kraftigere. Bruk rundhodete boltene for å feste den.
4

Sikre et lasteplan tett til rammen. Sørg for at lasten boksen er lett, slik at du kan bære så mye som mulig bak motorsykkelen uten å tynge det ned. Erstatte den begrensende låsene med S-kroker og kjedet ved 1/2 tommer med 1/4 tommers bolter slik at det åpner enklere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106145.html

Previous:
Next:

motorsykler