Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe en brukt Sport Bike

Kjøpe en brukt sport sykkel over nyeste splitter nye modellen er et godt valg for å spare litt penger hvis du vet noen av høy slitasje og omsorgssvikt elementer som gjelder for alle sport sykler. En rask undersøkelse av det grunnleggende i verden av brukte sport sykler vil gi større glede og en tryggere gaten eller spore kjøreopplevelse. Instruksjoner
en

Glean så mye informasjon om en utlyst sykkel som du kan før du går for å se den. Spør om det er modifisert, kjørte eller ødelagt. De fleste sykler lide en lav hastighet legge ned eller garasje slippe riper og bulker som vil banke hundrevis av dollar av en blå bokført verdi, men vil ikke påvirke bruk eller sikkerheten.
2

Avtal å vise og inspisere sykkelen i dagslys timer hvis mulig. Spør om eieren har en butikk stå å kjøre sykkel gjennom girene, eller spør om eieren er villig til å demonstrere brukt sport sykkel før du kjøper. Kontroller at tilstanden matcher bokført verdi og dine behov.
3

Kontroller dekkene for unormal slitasje. Observere handlingen av suspensjonen, foran og bak, ved å holde forbremsen og skiftende vekt. Lytt og føl etter slark i hodet lagrene, noe som er et tegn på misbruk "wheelies" og slakk vedlikehold.
4

Lytt til motoren for en jevn, skrangle-fri tomgang. Test spaker, pedaler og throttle for stiction drift og avkastning. Følg alle synlige elektriske tilkoblinger for korrosjon, og avgjøre om sykkelen ble lagret ute i elementene eller verre, vasket i en flom.
5

Sjekk kjedet og drev for slitasje og kjedet seg for riktig justering. Tannhjulstenner skal vises selv, ikke hekta. Hvis den brukte sport sykkel tilfredsstiller dine behov og ønsker, gå til nærmeste notarius å overføre tittelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106139.html

Previous:
Next:

motorsykler