Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Kick Start en Moped /Scooter

Denne artikkelen er laget for å lære deg det grunnleggende for å sparke starter noen moped eller scooter på markedet. De fleste scootere har innebygd sikkerhetsfunksjoner som kan forvirre selv den mest erfaring moped rytter. Du trenger
Moped
Kick start til benet og foten
Vis flere instruksjoner
en

Selv den minste scooter eller moped kan være litt vanskelig å kick start hvis du ikke vet sikkerhetstiltakene selskapet setter på plass. Jeg har hatt folk kaller meg å si "Jeg har prøvd å starte denne moped i timevis med kick starter, men hun bare ikke vil fyre opp."
2

Det første skrittet for å sparke å starte en moped er å finne kickstart spaken og fell foten pinne ut. Bildet viser hvordan det skal se ut. Dette er tiden for å se og bekrefte at du har gass i tanken også. Uten gass dette ikke vil fungere.
3

Neste steg er å plassere nøkkelen i tenningen og vri det til på-posisjon. Høres enkelt ut, men det har vært tider hvor jeg glemmer dette trinnet for noen spark.
4

Nå må vi være sikker på at kill switch er i kjørestilling. Hvis dette er i av-posisjon vår moped vil aldri ha en sjanse.
5

Nå må vi presse bremsehendelen. Mopeder jeg selger du kan presse en av bremsespakene, noen krever høyre eller venstre side. Med dette i bakhodet presse spaken du normalt klem når du starter mopeden med elektrisk start.
6

Nå plasserer foten på kick start pinne og skyv den ned. Gjenta dette trinnet flere ganger og din moped bør brann rett opp. Noen ganger hvis det er fortsatt ikke starter vi trenger for å gi den litt gass mens sparker den over.
7 p Det skal startes og klar til å gå. Ha det gøy å spille og riding scooter eller moped.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106380.html

Previous:
Next:

motorsykler