Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere din Moped /Scooter Idle

Denne artikkelen er laget for å hjelpe en nybegynner person med motorer kunne justere sin Moped /Scooter tomgang. Du trenger
skrutrekker
Moped
Vis flere instruksjoner
en

Det første skrittet for å justere tomgang er å sette mopeden på midten står så vi at det bakre hjulet er fritt fra bakken og i stand til å spinne fritt. Nå må vi finne hvor gassvaieren går inn i motoren. Mesteparten av tiden er det tilgang til dette under setet som kan sees i dette bildet.
2

Vanligvis under motordekselet vil du se en skrue som ser slik ut på bildet. Dette er den skruen vi bruker for å asjust tomgangsturtallet.
3

nå sikre at vi har en skrutrekker som vil fungere på denne skruen og deretter starte motoren din. Hvis det boder ved stoppskilt eller etter at du starter det må vi slå tomgangsskruen til høyre. Jeg har alltid skru skruen en 1/4 omdreining om gangen. Etter hver tur stoppe for et øyeblikk og la motoren reagerer med innstillingen. Hvis det fortsatt dør gjøre en annen 1/4 omdreining og vente. Den ideelle tomgang er den hastigheten som bakdekket bare knapt ønsker å slå mens i luften på ditt senter stativ. Hvis dekkene dine spinner fort, så vår tomgang er for høyt, og vi må begynne å snu tomgang til venstre en 1/4 omdreining om gangen. Deretter venter 1 minutt og gjøre igjen hvis nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106358.html

Previous:
Next:

motorsykler