Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Forgasserfeil

Før moderne elektronisk styrte drivstoff-injeksjon systemer, motorsykler støttet seg på forgasseren for å gi den rette blandingen av luft og drivstoff til motoren. Selv forgasseren er et forholdsvis lite vedlikehold komponent, kan flere problemer utvikler seg, særlig ved langvarig aktivitet. Forgasser Funksjoner

Carburetors operere ved å opprette et lavtrykk sone som trekker luft inn i et kammer, kalt en venturi, hvor drivstoff er innført før passering inn i motoren. Denne blandingen av luft og drivstoff blir deretter forbrennes i motorens sylinder, lage strøm.
Effekter av drivstoff og tid

Over tid vil drivstoff bryte ned og kan være skadelig for forgasseren. Ofte i form av et gummiaktig slim, kan foulet drivstoff lett tette drivstoff jets. Dette kan forebygges ved å tappe drivstoff før en lang lagringstid eller ved å legge til et drivstoff stabilisator til en full tank.
Startproblemer

problemer med å starte og opprettholde en inaktiv er ofte et tegn på tilstoppede drivstoff dyser i forgasseren. Tømme dysene ved å fjerne og plassere dem er en forgasser-rengjøringsmiddel.
Driftsproblemer

Luftlekkasjer introdusere luft inn i systemet fra en annen kilde, urovekkende lav- trykksone innenfor forgasseren. Dette kan føre til at motoren ikke holde en inaktiv eller opprette en høyere tomgang som smalner av og dør. Inspisere forgasser manifold for tårer eller tegn på skade.
Interne komponentfeil

gummipakninger, kan sel og o-ringer i forgasseren også begynne å forringes over tid. Drivstofflekkasjer er et vanlig symptom på en pakning eller forsegling svikt og kan ofte avhjelpes ved å erstatte skadede deler med en forgasser gjenoppbygge kit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106532.html

Previous:
Next:

motorsykler