Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Motorsykler

En motorsykkel, som også noen ganger referert til som en motorsykkel, er en type kjøretøy som har to hjul og er drevet av en motor. Sin single-track design gjør at det å være den smaleste type motorisert kjøretøy og også gir det stor smidighet og manøvrerbarhet på veier. På grunn av deres lave drivstofforbruk, har motorsykler blitt mer populært de siste årene i en direkte sammenheng med stigende gasspriser. Historie

Den første motorsykkelen ble oppfunnet i Tyskland i 1885. Men de var ikke tilgjengelig for kjøp til 1894, og var ikke masseprodusert frem til 1920. På midten av 1930-tallet, ble motorsykler bli en relativt vanlig form for transport. I de tidlige dager, var Dampf Kraft Wagen, indisk og Harley-Davidson tre av de største produsentene.
Time Frame

Mens den første motorsykkelen var i hovedsak en motorisert sykkel , ble nyere design i hele første del av det 20. århundre bygget rundt forbrenningsmotorer. Disse motorene var svært lik de som brukes i biler. På 1950-tallet ble produsere lette og aerodynamiske motorsykler mye viktigere med populariteten til motorsykkelløp. Dagens motorsykler bruke mange av de teknologiske fremskritt som ble brukt første løpet race events.

Typer

De tre hovedtyper av motorsykler er street, off -road og allsidige. Eksempler på gaten motorsykler inkluderer sport sykler, helikoptre, mopeder og scootere. Off-road motorsykler brukes i racing og kan håndtere farlige terreng. Dual-purpose motorsykler kombinere begge deler, og er populær blant entusiaster. Dusinvis av motorsykkel produsenter eksisterer med hver gjør mange forskjellige modeller. Harley-Davidson er uten tvil den mest kjente motorsykkel selskap, mens andre populære merkene inkluderer Kawasaki, Suzuki, Yamaha og Honda.
Egenskaper

Nesten alle motorsykler dele en rekke funksjoner. Utside av en motorsykkel kalles en kåpe og er vanligvis laget av enten glassfiber eller plast. En frontruten bidrar til å holde elementene borte fra rytteren og gjør sykkelen mer aerodynamisk. To håndtak er brukt for å kontrollere hastighet og retning, mens en motorsykkel har vanligvis en eller to seter. Tilpasning er et viktig aspekt i MC-bransjen, slik at identisk produserte motorsykler å ende opp helt annerledes.
Warning

Uten sikkerhetsutstyr som hjelm, motorsykler kan være svært farlig. Men selv med riktig utstyr, motorsykler er iboende mer farlig enn biler fordi rytteren er utsatt. En motorsykkel ulykke resulterer i en dødsulykke 28 ganger oftere enn bilulykker gjør. DMVs i de fleste stater tilby eller kan henvise deg til særskilte sikkerhetstiltak driving kurs for motorsyklister. Ta kontakt med din lokale DMV for mer informasjon om hvordan du registrerer deg for disse klassene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106214.html

Previous:
Next:

motorsykler