Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en forgasser på motorsykkel

Gjør-det-selv-reparasjon for motorsykkelen kan spare deg for tid, penger og stresset med å ta sykkelen til en profesjonell motorsykkel mekaniker. Forgasseren er nøkkelen til de fleste problemer og huser manifold, som må byttes nå og da. Når manifold skiftes ut, må du re-installere forgasseren. Instruksjoner
en

Plasser forgasseren tilbake på plass og lokalisere hvor du forlot gass-og inaktiv kabler hengende. Fest dem tilbake på plass, inkludert re-installere våren som går med idle-kabelen. Dobbeltsjekk alt arbeidet ditt underveis for å sikre at alt er re-installert riktig.
2

Tråd chokevaieren tilbake gjennom og opp sporet og tilbake på plass. Sørg for at den passer inn i sporet også, så det vil ikke komme løs og henge ut mens du sykler. Dobbeltsjekk den motsatte enden av chokevaieren å kontrollere at den er riktig installert og kom ikke løs mens du fjerner forgasseren.
3

Koble bremseslanger ved å plassere ender tilbake på plass og ved hjelp av et par av en nebbtang å forsegle linjene på forgasseren. Dobbeltsjekk og trekk de andre endene av bremseslanger å sørge for at de er riktig tilkoblet.
4

Koble vakuum linje og skyv den inn i pakningen. Sørg for at det er på forseglingen stramme eller vakuum linje kan ikke opprette sug. Når du har forgasseren tilbake på plass og kobles til alle komponentene den trenger å være, starter den opp og gi den en test før re-installere dekselet og andre etterbehandling komponenter.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106182.html

Previous:
Next:

motorsykler