Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Mini Motos

Mini motos er miniatyr motorsykler, ofte 1/8 til 1/4 av størrelsen av en full-skala motorsykkel. Også kjent som pocket sykler, mini sykler eller pit sykler, er disse små to hjul redsler generelt drevet av 49cc motorer og er tilgjengelig i en rekke former, inkludert smuss, cruiser og sport-sykkel stiler. Mini motos har blitt veldig populært blant både barn og voksne, inspirerende etableringen av flere racing organisasjoner. Hva er en mini Moto?

Mini motos er generelt drevet av en liten forskyvning single-speed to-eller fire-takts motor koblet til en stasjon kjeden å drive bakhjulet. Den rimelige motorer som brukes på en typisk mini moto er ofte hentet fra en motor funnet på grunnleggende verftet utstyr, for eksempel en luke trimmer eller edger, og kjører på vanlig bensin. De fleste mini motos er ikke street legal på grunn av størrelsen av motorsykkelen og mangel på skikkelig utstyr (speedometer, frontlykter, bremselys). Det finnes noen få unntak, imidlertid.
Tidlig Mini motos

I 1950 er mini sykler skal ha blitt brukt av dra syklistene å reise rundt i drag strip , tjene den "pit bike" nick navn. Men mini sykkelen ikke ville få masse popularitet til 1960. Honda produserte Trail 50 i 1962, som ble drevet av en 49cc OHV fire-takts motor og var kritisk til Honda tidlige suksess. Andre produsenter begynte å dukke opp på denne tiden, slik som Bultaco og Rupp Industries, som produserer minibikes som høstet stor applaus før sent på 1970-tallet.

Pocket Rockets

Lommen rakett, eller miniatyr sport sykkel, er ikke et nytt konsept. Honda og Yamaha har både produsert med høy ytelse 50cc sport sykler, NSR 50 og YSR 50 henholdsvis. Begge syklene omtalt 49cc luftkjølt to-takts motor og hydrauliske skivebremser. Den YSR, var imidlertid helt street legal. Disse syklene er fortsatt aktive i dag i mindre racing ligaer, men gode eksempler blir stadig vanskeligere å finne, som er deler forsyninger. Gjør

fleste moderne pocket raketter ikke har de samme fasilitetene, som mindre sykler er ofte drevet av motorer som kan ha kommet ut av en plen edger eller motorsag parret med en sentrifugal clutch. Større sykler kan bli funnet med forskyvninger opp til 125cc og kan gjøres street-legal i enkelte stater.
Mini Dirt Bikes

Miniatyr skitt sykler har tålt siden 1970-tallet , som Hondas Z50 innført mange unge ryttere til skitt. Med mindre kompromiss i teknologi enn sine større kolleger, mindre skitt sykler er rikelig, med produsenter store og små bidrar til sporten. Honda, Yamaha, Kawasaki og Suzuki alle har skitt modeller som strekker seg fra 50 til 70cc tilgjengelig. Mindre bedrifter, som for eksempel Thumpstar, også har et fotfeste innenfor kategorien, innføre unge ryttere til motocross.
Mini Moto Racing
p Som med større sykler, er racing del av mini moto hjerte og sjel. Racing organisasjoner har spiret rundt om i verden, viet til å sende de mindre rasene ripping rundt racerbanen. Mini motocross hendelser har eksistert i flere tiår med grasrot-racing organisasjoner i nesten hver by. Ambisjoner mini veien syklistene kan også finne arenaer å konkurrere. The Texas Mini GP-serien, en Texas-baserte mini racing organisasjon, har vært vertskap løp med et bredt utvalg av mini sykkel syklistene kjemper om seieren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106446.html

Previous:
Next:

motorsykler