Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en motorsykkel Gas Tank

Motorsykkel gasstanker er det ett sted på sykkelen hvor du virkelig kan tilpasse og skape noe unikt. Gasstanken er en del av en motorsykkel som kan bære mye grafikk, og når du bygger en med en unik form du utvide og endre tema og ser på sykkelen din. Gjør din egen gass tank kan du oppnå en helt tilpasset utseende, snu en vanlig sykkel til noe nyskapende og unikt. Du trenger
Metall
Benders
Mallet pose og klubbe
Sveiser
Vis flere instruksjoner
en

Trace formen på tanken sider, topp og bunn på 12-gauge metall, slik at ekstra plass slik at du kan bøye metall i form.
2

Klipp ut figurer for hver side av motorsykkelen gasstanken ved hjelp av et par av metall kuttere.
3

Bøy kantene på sidene ved hjelp av et metall bender eller metall curler før du oppnå den formen du ønsker.
4

Sett to sider mot en form og tack sveise dem sammen i begge ender.
5

Bend og krølle sidene av toppen av gasstanken, og deretter legge den på en klubbe bag og pund toppen i form , å sette kurven i metallet som du ønsker.
6

Lay toppen av gasstanken på skjemaet og tack sveise den til de to sidene av gasstanken. Når du mener at tanken kommer sammen slik du liker, fullføre sveiser ved å lage en sterk 1/4-tommers perle langs hele lengden av sømmene på alle sider av tanken.
7

Fjern tanken fra skjemaet. Nå krølle kantene av bunnen av arket og Heftsveis det til gasstanken. Kontroller bunnen passer perfekt til tanken, trimming overflødig og gjøre eventuelle nødvendige justeringer. Deretter fullføre sveisen.
8

Skjær et hull for gasskappe ved hjelp av en sirkel drill bit med Hardmetall tenner. Da passer gasskappe og pakninger til tanken, sveise det på plass.
9

Skjær et hull for petcock ventil i bunnen av tanken å bruke en mindre HM sirkulær borekronen og installere petcock ventil, sveise det på plass på samme måte. Sveis den nødvendige rammen maskinvare til gasstanken å feste den til sykkelen din ramme.
10

Grind ned sveisesømmer med en metall jeksel, deretter prime og male din gass tank.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106235.html

Previous:
Next:

motorsykler