Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Touch Up Motorsykkel Paint

De fleste motorsykler er malt med høy kvalitet maling rett i fabrikken, i motsetning til mange biler og lastebiler. Malingen har en dyp, skinnende utseende. Mange eiere har sine motorsykler custom-malt å reflektere deres stil og smak. De tar store anstrengelser for å holde lakken ren og ripefri, men over tid, vil riper og huljern vises på de fleste motorsykler. Den beste reparasjon strategi er å bruke touch-up maling, siden den dekker riper og stopper rust fra å vises. Du trenger
Sandpapir
Wax og fett remover
Mikrofiber håndkle
Paint
Hobby pensel
Poleringsmaskin
Flytende poleringsmiddel
Vis flere instruksjoner
en

Sand scratch lett med 300-sandpapir. Sand rundt kantene slik at grunnen ikke lenger følte når du kjører fingrene over den. Hvis grunnen er svært liten, kan du bruke en sliping stick, som får inn i den lille plassen lett.
2

Tørk av pusset og området rundt med voks og fett remover med en microfiber håndkle for å fjerne støvpartikler eller fingeravtrykk.
3

Bruk en høy kvalitet hobby pensel til å påføre malingen. Disse børstene er normalt svært godt laget og påføre malingen bedre enn plast pensel som følger med touch-up maling.
4

Påfør flere tynne lag med maling, slik at malingen tørke i 10 minutter mellom strøkene. Vente to timer etter påføring av siste strøk for å bruke tre eller fire lag med klar-coat maling. La all malingen tørke i minst en hel dag.
5

Bruk en orbital poleringsmaskin og en liten mengde, ca 4-5 oz., Av flytende bilvoks på motorsykkelen. Gå over hele deler av eller hele motorsykkelen for å hente ut en dyp glans i lakken. Dette skinner også området rundt scratch som hadde blitt pusset og ble kjedelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106469.html

Previous:
Next:

motorsykler