Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en forgasser Idle Blanding

Justere motorsykkelens motor tomgang krever justering av forgasseren er inaktiv blanding skruen. Denne skruen tillater luft inn i carb pilot system der den blander seg med drivstoffet. Stillingen av skruen forandrer mengden av luft sluppet inn i systemet, å endre mengden av brensel som er tilsatt til blandingen. Lukking, eller innstramming, begrenser skruen blandingen og skaper en slankere tilstand og senker motorens tomgangsturtall. Åpning eller løsne, skaper skruen en rikere blanding for å øke tomgang. Justere skruen er en ganske enkel prosess, men tar litt tålmodighet. Du trenger
Liten skrutrekker, flat-head
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem tomgangsblanding skruen på forgasseren og sjekk skruen posisjon. Bruk en liten flat skrutrekker, sakte snu blandingen skruen med klokken til den sitter mot forgasseren boliger. Legg merke til antall omdreininger det tok å feste skruen. Med nøyaktig mengde svinger, nullstille tomgang ved å skru skruen mot klokken.
2

Start motoren og la den varmes opp i fem til ti minutter. Dette vil bringe motorsykkelen til driftstemperatur, noe som gir en nøyaktig baseline for å angi tomgangsblanding.
3

Juster tomgangsblanding skruen med en liten flat skrutrekker, vri skruen en kvart omdreining om gangen til motoren går på tomgang på ønsket turtallsområde. Å heve RPM og berike blandingen, skru skruen ut ved å vri den mot klokken. Senke RPM og lener blandingen gjøres ved å skru skruen, vri skruen med klokken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106120.html

Previous:
Next:

motorsykler