Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan til Counter-Styr en motorsykkel

I hastigheter over 15 km /h, motorsykler og scootere slå annerledes. I motsetning til biler, hvor du vil vri rattet i retning av ønsket tur, oppstår et fenomen kjent som "Counter-styring". Counter-styring innebærer å skyve styret på tilsvarende side av den retningen du ønsker å gå. Med andre ord, trykker du rett til å gå rett. Så vanskelig som dette kan høres, blir mot styringen andre natur med litt øvelse. Instruksjoner
Introduksjon til Counter-Steering
en

Accelerate til 20 mph, deretter lett skyve en styret. Din sykkel vil begynne å helle mot den siden. Utgivelse press på styret og sykkelen vil rette seg, gjenoppta en rett linje med reise.
2

Fortsett å reise ved 20 km /h, og denne gangen skyve håndtaket litt lenger, holde en konstant press, vil sykkelen din lene og begynner å sakte snu i mot den retningen. Trykket på håndtaket for å gå tilbake til en rett linje med reise.
3

Fortsett å reise ved 20 mph, press forsiktig på håndtaket bar igjen. Denne gangen, som du slipper håndtaket, legge trykk på motsatt håndtaket. Din sykkel bør umiddelbart svare, lener seg i motsatt retning. Praksis veving fra side til side med jevne og rolige innganger på sykkelstyre.
Counter-styring i en U-sving
4

Velg et poeng å sette i gang en løs u-sving og holde øynene fokusert på det punktet. Akselerere til 20 mph og opprettholde hastigheten.
5

Uten å endre din gass stilling, starte din tur ved å trykke på den tilsvarende håndtak.
6

Fortsett å legge press jevnt og trutt, ser gjennom svingen så langt som mulig, før du har helt sirklet ditt vendepunkt. Slipp trykket på håndtaket bar å avslutte svingen.
7

Practice før du kan sykle i stadig strammere sirkler i begge retninger. Når du føler deg trygg nok, kombinere sirkler inn figur-åtte mønstre.
Counter-styring og bremsing
8

Velg et poeng å starte en 90 graders sving og akselerere mot det ved 30 mph. Øynene skal være fokusert på din vendepunkt.
9

Påfør bremsene når du nærmer deg din vendepunkt, bremser til 20 mph. Slipp bremsen og mot styrer inn din tur, ser gjennom svingen.
10

Accelerate forsiktig til 30 mph som du passerer den trangeste punktet i sving, slippe press på håndtaket til høyre sykkel og gå ut av svingen.
11

praksis før du er trygg på å bremse før du svinger. Med praksis, bør du være i stand til å redusere avstanden som trengs for å bremse ned før du starter din tur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106450.html

Previous:
Next:

motorsykler