Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en motorsykkel Transmission

En motorsykkel overføring ligner på en bil overføring. Det er sant i at det er en samling av forskjellige størrelser tannhjul. Girene La sykkelen få dreiemoment ved lave og høye hastigheter. Fjerne overføring kan du inspisere girene . Den lar deg fikse potensielle problemer før de blir større. Den lar deg også å installere en helt ny girkasse hvis det er nødvendig . Fjerne en motorsykkel overføring kan gjøres med grunnleggende verktøy i løpet av minutter . Instruksjoner
en

Legg ned et brett ved siden av sykkelen . Du kan lagre all maskinvaren du fjerne fra sendingen i skuffen . Det er viktig å holde det hele sammen siden det er lett tapt .
2

Finn overføring på motorsykkelen . Det er ved siden av girspaken på bunnen av motorsykkelen rammen. Det er vanligvis plassert i en sirkulær , metall sak som ville være bak sjåførens ankelen da forutsatt at kjørestillingen .
3

Fjern boltene som fester denne metallplaten til sykkelen . Fjern platen. Legg den i skuffen med maskinvaren . Inspiser overføring. Du vil se en samling av tannhjul og tenner .
4

Grip girkasse med en tang . Pass på at sykkelen står i fri , trekk og skyv ut overføringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106219.html

Previous:
Next:

motorsykler