Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Motorsykkel bremseklosser

Motorsykkel bremseklosser brukes til å stabilisere en motorsykkel enten inne i en lastebil under transport eller i garasjen. Når du skal transportere en sykkel på baksiden av en lastebil, vil en chock ta litt av stress ut av stroppene som blir brukt til å holde sykkelen på plass, fordi chock støtter sykkelen. Klosser er brukt for langsiktig lagring for å redusere skade eller stress som ellers ville bli satt på stativ. For noen sykler som ikke har kickstands, som skitt sykler, motorsykkel bremseklosser er nødvendig for å parkere sykkelen over natten. Instruksjoner
en

Slipp spaken på undersiden eller på siden av den bakre sjokk. Denne låsen holder hjulet koppen på plass. Denne klinke er vanligvis en fjærbelastet eller låsing type låsen. En rask inspeksjon skal fortelle deg hvilken type det er.
2

Senk stativ hvis det ikke allerede er senket og låse den på plass. Du vil høre en klaprende lyd når støtten er helt skutt. Ta tak i håndtaket barer og deretter plante føttene godt på den ene siden av sykkelen.
3

stå på siden av sykkelen i stativet peker til. Ta tak i håndtaket barer fast og deretter plante føttene i midten av sykkelen, dødpunkt med motoren, den tyngste delen av sykkelen.
4

Trekk tilbake på sykkelstyre, rulle sykkel baklengs ut av sjokk. Den chock vil rulle bakover, løfte sykkelen litt opp til den deponerer forhjulet på bakken.
5

Drei rattet mot siden av støtten så la sykkelen lean mot deg til den hviler på støtten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106215.html

Previous:
Next:

motorsykler