Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Metal Motorsykkel Grips

Endre på styret er en billig og enkel måte å gran opp sykkelen. Mens prosessen med å fjerne de gamle metall grep krever ingen spesielle ferdigheter eller uvanlige verktøy, gjør det krever tålmodighet og litt finesse. Stick med fremgangsmåten som er beskrevet her for å gjøre fjerningen like raskt og enkelt som mulig. Du trenger
Flathead screwdriverAdhesive oppløsning solutionTorx skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de to torx skruene som holder bytte bolig sammen. Bryteren boliger ligger på styret, like til side av grepet.
2

Trekk halvdelene av bryterhuset hverandre veldig sakte og forsiktig. Pass på å ikke floke eller bryte brytere og ledninger som går mellom dem.
3

Dypp bladet på en flat skrutrekker inn et lim oppløsende løsning som Goo Gone eller WD-40. Sakte og forsiktig jobbe hodet på skrutrekkeren inn mellom grep og styret selv. Skyv og vrikke bladet på skrutrekkeren for å bryte bindingen mellom gummi indre laget av metall grep og styret.
4

Jobb deg hele veien rundt styret med bladet på skrutrekkeren. Ta ut skrutrekkeren hvert minutt eller så å dyppe den i limet oppløsende løsning igjen. Prøv å distribuere løsningen gjennom mellomrommet mellom grep og styret, og pass på å nå helt til slutten av grepet og hele veien rundt styret.
5

Legg en hånd på styret å holde dem fast mens du sakte vri løsnet grepet med den andre hånden. Fortsett å vri og trekke i håndtaket til den kommer helt av styret. Dette trinnet kan ta litt tålmodighet.
6

Gjenta hele prosessen på den andre holke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106216.html

Previous:
Next:

motorsykler