Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere ventilløftere for en Harley

Harley-Davidson justerbare ventilløfterne tillate bruk av ikke-lager eller ytelse cams. Disse typer cams vil ha ulike profiler enn de lager kameraer med variasjoner i heis og basen sirkel diameter. Lager, ikke-justerbare ventilløfterne vil trolig ikke være riktig lengde for bruk med de nye cams. Justerbare ventilløfterne er satt til riktig lengde med noen grunnleggende verktøy. Du trenger
Bike lift
Tenger
Clothespins (4)
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Løft opp sykkelen med sykkel heis. Plasser sykkelen løftes nær baksiden av rammen, slik at sykkelen er støttet med bakhjulet av bakken. Sett giret i første gir.
2

Fjern alle fire ventilløfternes dekke klipp for hånd eller med en tang hvis de er sta. Vær forsiktig og ikke bøy eller ødelegge finish på klippene. Trekk de øvre og nedre skyvestang deksler fra sine utsparinger i hodet og blokken, respektivt. Inspisere push rod tube O-ringer for skader og misdannelser.
3

Hold dekker opp for å avsløre justerbar. Skyv dekker opp og klipp en klesklype til ventilløfterne å holde dekslene på plass.
4

Roll bakhjulet til den bakre eksos ventil cam er i åpen stilling, eller når den maksimale løft på stangen er detektert. Nå kan du justere den fremre eksos ventilløfteren.
5

Utvid regulatoren på forsiden eksos ventilløfteren inntil stangen kan spinne fritt, men har ingen opp-og-ned slakk. Stram ned låsemutteren med skiftenøkler (mest sannsynlig 5/16 og 3/8 tommer, men dette kan variere fra ventilløfteren produsenten). Kontroller justeringen når mutteren er stramt.
6

Roll bakhjulet til den bakre inntakskamakselen er løftet maksimalt. Juster foran inntaket ventilløfteren på dette tidspunktet. Gjenta denne prosessen til alle fire ventiler er justert.
7

Sett O-ringene tilbake til sine utsparinger. Nøye utvide den øvre og nedre ventilløfternes dekke rør tilbake til sine utsparinger. Installere ventilløfternes dekke klipp for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106052.html

Previous:
Next:

motorsykler