Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Scooter Battery Vedlikehold

Er du frustrert hver sommer av en scooter som ikke vil starte minst en gang i uken? Du sannsynligvis ikke å opprettholde batteriet på riktig måte, og du kan være årsaken til skade på scooter elektriske system hvis du starthjelp fra en bil. Kjøpe et batteri

Rådfør deg scootetr bruksanvisningen for å sikre at du har en passende modell batteriet for ditt kjøretøy. Faktisk er det en god idé å ta med deg håndboken mens shopping for alle scooter equipment.Batteries for motorsykler og scootere er beryktet for å slite ut eller bryte ned foran tidsplanen. Det er en god idé å få et batteri med minst 6 måneders garanti.
Ta ut batteriet
p Hvis du trenger å bytte batteriet eller ta det ut av din scooter for å lade den, starte ved å skru den negative ledningen først, deretter den positive. Når du installerer eller bytter batteri, bør denne prosessen gå i motsatt rekkefølge - positive, så negative
Storage
p Hvis du må. oppbevare scooter for en lengre periode som vinter, koble fra batteriet fra bilen for å unngå langsom og jevn avløp fra ting som klokker. Sørg for at batteriet er fulladet før du starter den på våren.
Vedlikehold Huskeregler

Ikke lad batteriet opp med din scooter, gjør hvis det kan unngås, og ikke hoppe starte ditt batteri med en bil. I stedet bruker en batterilader for å holde batteriet ladet, og være sikker på at det er satt på riktig voltage.Replace tennpluggen så ofte som mulig, månedlig er ideelt, men sannsynligvis ikke nødvendig med mindre du bruker scooteren til commute.Check din sikringer ofte og sørge for at sikringsholder ikke har korrosjon. Hvis den gjør det, må den skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106420.html

Previous:
Next:

motorsykler