Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Vask en motorsykkel

Din motorsykkel trenger spesiell omsorg når det er på tide å vaske det. Høytrykk bilvask er for kraftig for de fleste motorsykkel utførelser og kan skade motoren også. Du må gi spesiell omsorg til de ulike delene av sykkelen for å få hele motorsykkelen virkelig ren. Du trenger
Bucket
Vann
Soap
Degreaser
Rags
Sponge
Chamois
Wax
Chain lube
Metal polish

Vis flere instruksjoner
en

Spray eller bruke avfettingsmiddel liberalt til hjulene, motor området og kjedet. La avfettingsmiddel suge inn i fett så det er lettere å fjerne.
2

Tørk av avfettingsmiddel av med en ren fille. Bruk klut til å rengjøre kjededrift samt under suspensjon. Påfør mer avfettingsmiddel som er nødvendig for å rense disse problemområdene.
3

Bland såpe og vann etter anvisningen på pakken. Velg en såpe som passer til finish på motorsykkelen.
4

Få en svamp våt i såpevann. Vask motorsykkel fra topp til bunn med såpevann. Komme inn i alle de trange steder å rense dem også.
5

Skyll motorsykkel. Noen ganger er det enklere å helle vann på motorsykkel i stedet for slange ned å skylle den. Du må kanskje varmt vann for å fjerne rester av fett og avfettingsmiddel.
6

La motorsykkelen tørke i noen minutter, og deretter flytte den til et tørt sted. Bruk en ren tørr pusseskinn for å tørke hele motorsykkelen. Start motoren og la den gå i noen minutter for å tørke den vanskelig tilgjengelige steder.
7

Bruk eventuelle voks du liker å motorsykkelen kroppsdeler. Buff dem av med en myk klut. Påfør kjetting lube til kjeden. Sett metall polish på metalldelene av motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106128.html

Previous:
Next:

motorsykler