Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan du monterer en Bullet kamera til en motorsykkel

Ekstremsport scener har blitt fanget på video så lenge rimelige videokameraer har vært tilgjengelig for publikum. Med store fremskritt i videoteknologi, langt borte er de klumpete og tungvint VHS videokameraer av 80-tallet og 90-tallet. Dagens motorsyklister har tilgang til miniatyr, lette bullet kameraer for å fange deres to-hjul exploits. Disse kameraene, som ofte inngår innebygd flash-minne som fornekter behovet for videobånd, er små nok til å monteres nesten hvor som helst på sykkelen. Vanligvis blir kameraer montert i ett av tre steder: under eller på forsiden fairing, som festes på styret, eller på hjelmen. Du trenger:
Bullet kamera
Superlock ™ Strips (borrelås) eller Heavy-duty 2-sidig tape
U-bolt (7/8 "innvendig diameter)
Isolert P-klipp

Vis mer Instruksjoner
Handlebar Mount
en

Velg et punkt på styret der du ønsker å montere kameraet. Mål diameteren på styret på dette punktet. fleste styret har en 7/8 "wide bar, men koniske barer tendens til å være større mot sentrum.
2

Mål diameteren på din bullet cam og velg en isolert (gummibelagt) P-klipp for å passe rundt kameraet.
3

Sett kameraet i P-klipp.
4

Plasser U-bolt på ønsket festepunkt. Igjen, vil vanlige barer krever en U-bolt med en indre diameter på 7/8 ", men en litt større størrelse kan være nødvendig for koniske styret.
5

Sett P-klipp gjennom den ene enden av U-bolt.
6

løst trekk til U-bolten er gal å klemme montering på styret.
7

Juster kamera til ønsket vinkel og trekk U-bolt er gal.
Fairing Mount
8

Velg et område på kåpen av motorsykkelen å montere kameraet. Vær sikker på at kameraet ikke vil forstyrre bevegelse av andre komponenter, slik som front fender /hjul hvis du monterer under nesen på sykkelen.
9

Rengjør montering området for å fjerne olje eller skitt som kan forstyrre vedheft.

10

Plasser en stripe av Superlock ™ eller lignende lim på kåpen. Trykk og hold stripen på plass i 10 sekunder for å fremme et sterkt bånd.
11

Place tilsvarende stripe av Superlock ™ eller lignende lim på kameraet. Trykk og hold stripen på plass i 10 sekunder for å fremme et sterkt bånd.
12

Sett kameraet på underlaget, noe som sikrer at begge strimler av Superlock ™ eller lignende lim er ordentlig festet.
Helmet Mount
13

Velg et område på hjelmen for å montere kameraet. Vær sikker på at kameraet vil ikke forstyrre bevegelsen av ansiktet skjold eller hake stropper.
14

Rengjør montering området for å fjerne olje eller skitt som kan forstyrre vedheft.
15 < p> Klipp ut og legg en stripe av Superlock ™ eller lignende lim på hjelmen. Trykk og hold stripen på plass i 10 sekunder for å fremme et sterkt bånd.
16

Plasser tilsvarende stripe av Superlock ™ eller lignende lim på kameraet. Trykk og hold stripen på plass i 10 sekunder for å fremme et sterkt bånd.
17

Plasser kameraet på underlaget, slik at begge strimler av Superlock ™ eller lignende lim er ordentlig festet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106539.html

Previous:
Next:

motorsykler