Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere Primær på motorsykkelen

Å vite hvordan man skal kontrollere og justere den primære kjeden og oljen i motorsykkelen er viktig kunnskap å ha når du har tenkt å gjøre vedlikeholdsarbeid på din egen motorsykkel. Jo mer av vedlikeholdet du kan gjøre hjemme, jo mer penger du vil spare og mer tid du har på den åpne veien. Du trenger
9/16 pipenøkkel
Syntetisk olje
Vis flere instruksjoner
en

Ta av dekselet på den primære kjeden. Føler for kantene på den primære at regulatoren skoen er satt i. Gå opp ett hakk om gangen, og ved hver justering, kontroller tettheten av kjeden. Jo høyere adjuster beveger seg opp, jo strengere kjeden og vice versa.
2

Jack sykkelen opp og roter bakdekket å se etter de trangeste sted i kjeden. Dette kan spare tid, eller du kan bare fortsette å justere opp eller ned og rechecking for tetthet, som beskrevet ovenfor.
3

Sørg for at oljen er tappet ut og erstatte pluggen med en ny plugg . Sjekk din motorsykkel spesifikasjoner for å finne ut hvor mye dreiemoment er nødvendig. Kontrollere mengden av olje i primær ved å se etter fjæren i bunnen av den primære. Det kan være vanskelig å se. Du kan også bestemme hvor mye du skal sette inn, hvor mye kom ut. Hvis én liter kom ut, må du sette en Quart tilbake igjen
4

Hell oljen rett inn i inspeksjonsluke. Installere den nye pakningen og dekselet. Gjør dette også for derby clutch dekselet. Syntetisk olje må brukes for motorsykkelen, det merket du velger er opp til deg. Rådfør deg med motorsykkelen manual for anbefalinger fra produsenten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106134.html

Previous:
Next:

motorsykler