Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Tips om hvordan du installerer en motorsykkel Speedometer Kabel

Snarere enn å bruke penger unødvendig på å ha en mekaniker bryter ut gamle og frynsete speedometer kabler, kan du utføre denne oppgaven på egen hånd. For å spare enda mer penger, kan du finne brukt kabler fra Skraphandlere. Installere speedometer kabler er en oppgave noen nybegynner kan oppnå. Forberedelse og inspeksjon

Spesielt hvis du kjøper brukt ledninger, dobbeltsjekke at speedometeret kablene du har kjøpt er de riktige kablene for motorsykkelen. Du kan kontrollere dette med manualen for motorsykkelen. Pass også på at kabelen har ingen åpenbare skader på eksteriøret, noe som kan bety at det ikke lenger fungerer. Til slutt, sørge for at du har de riktige kontaktene og threading verktøy. Før faktisk ledningsnett speedometeret kabler, bekrefter at alle de justerare er i en "lukket" posisjon.
Faktisk Kabling

Først og fremst, ta en direkte rute fra "kontroll" tilkoblinger og "aktuatoren" tilkoblinger: sikre at speedometer kabelen ikke henge eller bli viklet med kalipperens gafler som komprimerer nær speedometer kabelen. Pass på at det er å spille nok i speedometeret kablene slik at de ikke "låse opp" når du flytter styret fra den ene siden til den andre. Ettermarkedet forhjulsdrevne calipers har en tendens til å klype eller floke speedometer kabelen. Når du har koblet speedometeret kabler, bør du lett fett dem og sjekke dem hver så ofte for å sikre at det ikke er skader på dem.

Ting å huske

speedometer kabelen skal være gjemt bort, men sørg for at de ikke berør varme overflater ved kabling dem. Noen speedometer kabler er laget av rustfritt stål og er "flettet". Hvis du kan unngå disse typer kabler, bør du, men hvis du ikke kan det, sørg for å kaste dem bort fra malte overflater. Flettet stål har en tendens til å klø og chip malte overflater.

Du bør også lage en vanlig vedlikeholdsplan som inkluderer rengjøring og re-smøring av speedometer kabler. Også holde et øye for en slitt bolig (plasten rundt selve kabelen), eller bøye eller knekk i kabelen. Hvis du finner noen, må du kanskje gjøre justeringer fordi calipers klemme speedometer kabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106500.html

Previous:
Next:

motorsykler