Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tow en motorsykkel

Hvis du eier en motorsykkel, kan det være lurt å investere i en motorsykkel trailer, som kan være en enorm hjelp hvis sykkelen din bryter ned. Muligheten til å transportere motorsykkelen uten å måtte operere det kan være nyttig for vedlikehold. En trailer vil også tillate deg å taue motorsykkelen borte på ferie, noe som gir deg plass i bilen for å oppbevare klær og andre nødvendigheter. Kjøpe en spesialisert motorsykkel trailer vil gi dine fritidsaktiviteter planer massevis av fleksibilitet. Du trenger:
Kjøretøy med en trekkrok
bilens brukerhåndbok
Motorsykkel trailer og brukerhåndboken
Clutch-festestroppe
Vis flere instruksjoner
1

Les bilens bruksanvisningen og finne ut spesifikasjonene angående slepekapasitet. Motorsykler er store deler av utstyret og kan overstige slepekapasitet for visse kjøretøy. Det er lurt å vite om bilen din kan støtte sleper en motorsykkel før du fester motorsykkel trailer. Hvis kjøretøyet er en kompakt bil, er slepekapasitet trolig mellom 1000 og 1500 pounds, for lastebiler og SUVer, kan slepekapasitet være så høyt som 5000 pounds
2

Fest motorsykkelen trailer.. For å fullføre dette trinnet, referere til brukerhåndboken som bør komme med kjøpet. En grunnleggende sammenstilling innbefatter et hovedlegeme trailer enhet med armer og rampe. Skyv hovedenheten over bilens tilhengerfeste og fest med en lås pin. Armene på venstre og høyre side skal skyves på plass og sikret med lås pins. Til slutt fester rampen til bunnen av hovedenheten. Det er der forhjulet av motorsykkelen skal sitte.
3

Sett motorsykkel i nøytral. Flytt forhjulet på motorsykkelen på motorsykkel trailer rampe. Sikre motorsykkel på tilhengeren, avhengig av modell av tilhengeren du bruker, kan du være utstyrt med enten heavy duty stropper, skralle armer fra tilhengeren eller begge deler. Bruk disse verktøyene til jevn motorsykkelen i en oppreist posisjon og sikre det på plass.
4

å hindre at motorsykkelen ruller bakover når den er festet til tilhengeren, sette den i gir. Monter clutch-festestroppe over motorsykkelens clutch. Dette vil hindre at motorsykkelen sklir ut av utstyret under slep.
5

Ta en kort kjøretur i bilen, tauing motorsykkelen bak deg. Parker bilen og sjekke sikring av utstyr for din motorsykkel trailer. Juster eventuelt utstyr som ser ut til å være løs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106501.html

Previous:
Next:

motorsykler