Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel frontrute buffeting Tips

Hvis du noen gang har opplevd mye smerte etter en hard dag med riding motorsykkelen, kanskje det er vinden som forårsaker problemene dine. Det spiller ingen rolle hva slags sykkel eller frontruten du har, buffeting fra vinden kan påvirke hver rytter. Heldigvis har du noen alternativer for å gjøre turen mer komfortabel. Buffeting Problemer

Når du ri på motorsykkel, særlig ved høy hastighet, kan effekten av vinden blitt stadig vanskeligere for deg å håndtere som rytter. Hvis du og din sykkel passer hverandre slik at aerodynamikk av sykkelen og kroppen din at vinden skal passere rett over deg, dette er ikke et problem. Men hvis du har lagt merke til større stress og muligens også sårhet blir plassert på deg når du rir ved høye hastigheter, er det ganske sannsynlig presset av vinden på hodet og overkroppen mens du rir. Hvis du noen gang har gått ut for en tur følelsen stor og så komme hjem følelsen som om du fikk slå av en sekk med hammer, er sjansen stor for at du har opplevd frontruten buffeting problemer.
P Dette kan skje uansett hva slags sykkel du kjører eller hvilken type frontruten du har. Aerodynamikk er berørt av alt som er eksponert for luft som du beveger deg gjennom det. Som inkluderer hjelm, jakke, og kroppen, samt hvordan og hvor luften blir å treffe dem
Solutions

Siden kombinasjonen av deg, din sykkel,. og den valgte kjøreutstyr har unike aerodynamiske kvaliteter, er det ingen enkel løsning som fungerer for alle. Riders har opplevd varierende grad av suksess ved å benytte tre viktigste metoder for angrep.
P Hvis du ikke ønsker å bruke masse penger, bruke skiver til å montere eksisterende frontruten litt høyere enn det for tiden sitter på din foran karosseri. Din suksess med dette vil selvsagt i stor grad avhenge av hvordan frontruten festes til karosseriet ditt i dag. I noen tilfeller kan det ikke være mulig med sykkelen konfigurasjon. Vurdere nøye før du prøver, og ta kontakt med sykkel butikk manual for spesifikk informasjon på sykkelen din.

Enkelte selskaper tilbyr ettermarkedet lepper som du kan feste til toppen av frontruten. Disse bidrar til å avlede vinden borte fra hodet og brystet mens du rir, og kan bare være det du trenger for å gjøre forskjellen mellom en ubehagelig tur og en jevn ride.
P Hvis sykkelen din har ingen frontruten i det hele tatt , eller hvis du er helt misfornøyd med jobben din nåværende frontruten gjør, ettermarkedet frontruter er tilgjengelig for de fleste sykler. Forskning og snakke med andre mennesker med din modell av sykkelen. Hvis du kjøper en ettermarkedet frontruten på nettet, sjekke leverandørens returrett for å se om du vil være i stand til å returnere den hvis du får det, og bestemmer deg for at du ikke liker det tross alt før du har installert det.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106484.html

Previous:
Next:

motorsykler