Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er årsakene til Engine Misfire i en BMW ?

BMW er en høy ytelse , luksus bil fra Tysklands bayerske Motor Works. Motorproblemer som misfires i denne elite klassen av kjøretøy kan bli dyrt hvis ikke fanget tidlig . Den kloke bilist bør ta omhyggelig vare på bilen sin for å bevare sine investeringer og kjøreopplevelse. Crank Position Sensor

En dårlig sveiv posisjon sensor kan kaste av motor timing resulterer i stempelet uregelmessighet og påvirke resultatene . Manifestasjonen av det problemet kunne være i motoren feiler , redusert drivstofforbruk og enkel akselerasjon . Når sensoren svikter helt kjøretøyet ikke kan være i stand til å starte.
Spark Plug Kabling

Tap av gnist er også en hovedmistenkt i motor feiltenning . Slitt tennplugg ledninger eller en sprukket distributør cap i bilen kan redusere tennplugg funksjonalitet som ville påvirke alle BMWs sylindere ikke bare ett. Resultatet er i evnen til å opprettholde riktig luft til drivstoff blandingen i motoren og en feiltenning oppstår .
Ekshaustoren /toppakning

Utilstrekkelig komprimering kan også vise de samme feiltenning symptomer som ledninger eller en feil sensor . En brent eksosventil vil forårsake en luftlekkasje som vil påvirke luft at bensinblandingen det samme som en sprukket distributør cap . Et sprukket toppakning vil føre til minst to sylindere for å bli tent, og vil kreve betydelige reparasjoner hvis det er den skyldige .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106065.html

Previous:
Next:

motorsykler