Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley Davidson bakhjul fjerning

For mange oppgaver som er involvert med å opprettholde en Harley-Davidson er vanskelig. Likevel jobber som endrer utette pakninger og fjerne hjulene er ikke bare givende for motorsykkel-entusiast, men også økonomisk gunstig. Å gjøre det selv vil beholde mer penger i lomma og lære deg noe om motorsykkelen din, så vel. Får de riktige verktøyene for jobben, forbereder din arbeidsplass og ha en grundig forståelse av oppgaven er alle viktige for å ha en vellykket arbeidserfaring fjerne ditt eget bakhjul. De riktige verktøyene for jobben

Ved å ha det du trenger for å fjerne dekk, er jobben allerede halvgjort. En god mekaniker verktøyet sett er et must, og trenger ikke å være dyrt. Et komplett sett med SAE skiftenøkler, skrutrekkere og Allen skiftenøkler er grunnleggende komponenter. Du bør også ha en god momentnøkkel. Harley inkluderer dreiemomentverdier i sin service manualer for alle festene for en god grunn, så sørg for å følge nøye til dem.
P Dette bringer opp manualen, selv. Din lokale Harley-Davidson forhandler kan forsyne deg med den aktuelle fabrikken service manual for din bestemt merke og modell, så bestille din før du fortsetter. Til slutt vil en hydraulisk heis være av uvurderlig hjelp for din innsats. De kan koste under $ 100 og er tilgjengelig online. Dyrere profesjonelt nivå heiser er tilgjengelige, men er unødvendig for den alminnelige mekaniker.
Klargjøring til Wrench

Arbeid i en rotete arbeidsplass er ikke bare ineffektivt, men farlig. Begynn med å fjerne rot og enhver tur /høst farer fra arbeidsstedet. Plasser verktøy innen rekkevidde. Til slutt, jekke opp din Harley på en passende heis. Pass på at du sikre sykkelen slik at den ikke kan forskyve seg eller falle.
Fjern bakhjul
p Med bakhjulet opp fra bakken, fjern splinten og aksel mutter. Forsiktig trykke ut akselen, slik at du ikke skader de bærende selene. Plasser akselen på et rent og tørt sted for å beskytte den mot forurensning. Den Kevlar reimdrift vil hindre ytterligere fremgang, så det må flyttes ut av veien. Tillate hjulet til å gå videre mot fronten av sykkelen. Dette bør løsne beltet nok til å skli den av skivene og flytte den til siden. Vær nøye med å se på plasseringen av sykkelen under denne prosedyren for å sikre at det ikke beveger seg eller skifte. Etter dette, slipp dekket bakover og skyv den under fender.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106064.html

Previous:
Next:

motorsykler