Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan stoppe en Slippery Motorsykkel Seat

En vanlig konspirasjon i motorsykkel verden er at produsentene designe sine seter for å være så ubehagelig og glatt som mulig, bare for å få et kast fra ettermarkedet setet og tilbehøret produsenter. Det er en sjeldenhet å finne en anstendig lager sete. Hvis du sklir i krappe svinger eller dine passasjer knuser mot ryggen din hver gang du stopper, så er det på tide å se inn i ettermarkedet alternativer. Instruksjoner
Stopp slip
en

Invester i et setetrekk. Det er flere ettermarkedet pads og dekker laget av teksturert materiale som er utviklet for å minimere rumpe glidning.
2

Invester i et nytt sete. Ikke bare er ettermarkedet seter designet bedre, men utnytte de materialer som hindrer slipping. Do
3

det selv. Spray Pro tak på setet, eksperimentere med dobbeltsidig tape eller stropp et gummiert stoff til toppen av setet. De er bare noen få hjemmelagde alternativer.
4

Ride i skinnbukser. Skinn er mer tilbøyelige til å holde seg til setet i forhold til jeans eller lyse tekstiler.
5

Endre ditt sete. Ta det med til en spesialist og har skummet omformet slik at du sitter dypere i sykkelen. Hvis du er god med en kalkun carver, fjerne setet dekning og omforme skum. Sett inn en ny anti-slip cover å ytterligere styrke anti-glidning effekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106063.html

Previous:
Next:

motorsykler