Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å hale en motorsykkel

Motorsykkel eiere trenger transport for sine biler for en rekke årsaker. Dette kan inkludere å flytte til et nytt sted, skal på ferie, eller bringe et nytt kjøp hjem. Motorsykkelen til målet er noen ganger ikke den beste ideen, spesielt for lange avstander som over landet. Slike reiser kan ha negativ innvirkning på tilstanden til maskinen og sette mer kjørelengde på det enn eieren ønsker. Det er flere måter som motorsykkel eiere kan transportere sine biler. Du trenger
Trailer
Tie down stropper
Hjulklosser
Vis flere instruksjoner
Velg en metode for transport
en

Sikre motorsykkel . Det er svært viktig å holde en motorsykkel stødig og i oppreist stilling under transport. Du trenger bremseklosser å holde forhjulet rett og tie ned stropper til å holde motorsykkelen ned.
2

Haul din motorsykkel i et bevegelig lastebil. Dersom motorsykkelen er liten nok, kan du begrense merutgifter ved å hale det i et bevegelig lastebil. Drenere alle væsker og pad uttrekkbare deler, som spakene og plugger, slik at de ikke bryter eller forårsake skade. Bruk tie ned stropper og bremseklosser for å sikre din motorsykkel.
3

Transport din motorsykkel i en pickup lastebil. Med et bredt lasterampe, kan du trygt laste motorsykkelen på flatbed uten ulykker. Tie-down stropper, hekta på kantene av glassplaten, vil komprimere suspensjon av motorsykkelen og fest den i oppreist stilling.
4

Vurdere en motorsykkel rederiet. Du må kanskje betale hele kostnaden for frakt før tjenesten utføres og betaling vil omfatte forsikring.
5

Haul din motorsykkel med tilhenger. Det finnes en rekke trailere for en rekke motorsykler. Vekten av tilhengeren vil avgjøre størrelsen på kjøretøyet for å taue den.
Kjøp en Trailer
6

Mål motorsykkelen. Tilhengere variere basert på størrelsen av motorsykkelen.
7

Velg mellom en åpen trailer og en lukket tilhenger. Lukkede tilhengere beskytte motorsykler mot elementene og gir lagringsplass for andre elementer. Åpne trailere er rimeligere.
8

Tenk trailere med tilt senger. Slike trailere forenkle lasting fordi de vippe i en vinkel. Du kan kjøre motorsykkelen direkte på tilhengere med lav-tilt senger. Tilhengere med høye senger vil kreve ramper, men de er som regel rimeligere enn lav-tilt senger. Noen produsenter inkluderer ramper med høy seng tilhengere.
9

Velg en trailer basert på type motorsykkel som det er bygget. Skinnene på trailere er laget for å passe hjulene på spesifikke motorsykler. Du kan finne trailere bygget for smuss sykler eller små street motorsykler og trailere ment for store gaten motorsykler.
10

vurdere vekten av motorsykkelen. Velg en trailer basert på netto bæreevne.
11

Velg en trailer basert på antall motorsykler du har tenkt å hale. Det finnes tilhengere med nok skinner til å holde opp til fire motorsykler.
12

Få en trailer som har en front-wheel brace og tie-down stropper. Stroppene komprimere fjæring og holde sykkelen oppreist under transport.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106233.html

Previous:
Next:

motorsykler