Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan velge den beste Harley Davidson modellen for deg

Bestemme at du ønsker å ri og eier en Harley er et stort skritt. Den beste måten å oppnå velge en Harley for kroppen din stil er å prøve en ut. Jeg har eid den samme Harley siden 1998 og har ikke tenkt på å endre. Jeg liker den jeg har! Gass er billig også! Du trenger
ønske om å ri en Harley
Harley forhandler i nærheten
Vis flere instruksjoner
en

Det første trinnet i å velge en Harley som er riktig for din kroppen stil er ved å besøke en Harley Davidson forhandler. Du kan finne nærmeste forhandler nær deg ved å besøke: http://www.harley-davidson.com/wcm/Content/Pages/home.jsp?locale=en_US. Klikk forhandlere på toppen av skjermen og skriv inn ditt postnummer.
2

Undersøke Harley Davidson nettsiden litt videre og få et inntrykk av fargene som er tilgjengelige for hver sykkel stil. Det hjelper å bestemme på forhånd hvilke farger er for deg. Jeg liker rødt, det er hva jeg hadde i tankene, og det er hva jeg kjøpte.
3

Fra nettsiden kan du også få en base ide om hva en Harley vil koste fra modell til modell. Ha dette i bakhodet mens du besøker forhandler.
4

Besøk valgte forhandler og be om å prøve noen Harleys ut. Ved å prøve dem ut mener jeg ikke å prøve ridning en! Bare observere inventar og be om å sitte på dem.
5

Selvfølgelig, hvis du er en stor ol 'fyr (som jeg) har du sannsynligvis ikke ønsker å kjøpe en Sportster. Jeg har sett dette før, men virkelig store folk vil ønske en større sykkel som en Fat Boy eller en Softtail. Jeg er en liten, men høyt gal, så Sportster 1200 Custom passer meg godt. Sportster 883 er for en mindre person.
6

Når du sitter på en Harley, legg merke til avstanden mellom bakenden på setet og gulvet. Er du i stand til å bøye knærne eller er du knapt i stand til å berøre gulvet? Du ønsker å være i stand til å bøye knærne, men på den annen side trenger du ikke ønsker knærne i brystet heller!
7

Kontroller at du er i stand til å komfortabelt nå sykkelstyre med hendene og giret og bremser med føttene. Du skal ikke behøve å lene seg fremover ubehagelig å nå de sykkelstyre. Du bør være i stand til å sitte oppreist uten rygg belastning å nå alt.
8

Pass på at setet er komfortabelt. Mindre sykler har mindre seter. Du ønsker ikke din "kinnene" henging av sidene, LOL!
9

Når du sitter på en Harley, sørg for at du kan løfte opp sykkelen off kick stå lett. Hvis du er en liten jente, og kan ikke løfte sykkelen av stativet, har du sannsynligvis ikke ønsker å kjøpe den aktuelle sykkelen. Gå for noe mindre. Hvis du er en stor fyr og løfte deg sykkelen av stativet og det nesten går flyr ut av vinduet med deg på det, du sannsynligvis vil ha en større sykkel. Motorsykkelen skal ha den "riktige" føler.
10

Når du bestemmer på hvilken modell av sykkelen du ønsker ved å prøve dem ut, spørre videre om fargene denne modellen kommer i. Du har allerede en farge i tankene fra å besøke nettstedet så forhåpentligvis er tilgjengelig for deg.
11

Tenk på andre funksjoner du vil at Harley å ha. Betyr det trenger å være en to-seters? Er baksetet komfortable også? Trenger du en frontrute? Kommer den med salveskene?

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106210.html

Previous:
Next:

motorsykler