Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke din 2 Stroke Engine for Compression

En to takts motor opererer på fire elementer : luft, drivstoff , kompresjon og gnist. Selvfølgelig, uten luft , brensel og gnist, vil motoren ikke være i stand til å utføre forbrenning . Komprimering er skapt av et stempel som det beveger seg oppover gjennom sylinderen og presser luft og brensel inn i en tett blanding som skal antennes med stor kraft. En kompresjon tap kan være forårsaket av en defekt pakning mellom sylinder , stempel eller stempelringer , lage et tap av makt eller evne til å betjene. Heldigvis , sjekke motorens kompresjon er en enkel oppgave. Du trenger
Compression tester
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle tennpluggene fra motoren , og bakken tennpluggene mot motoren saken. < br >
2

Skru en kompresjon tester inn i tennplugg hullet på første sylinder som skal testes.
3

vri gasshåndtaket helt åpne og kick start motoren til bevege stemplet (e). Kick motoren over et par ganger og se på kompresjon tester instrumentet. En motor må ha et minimum komprimering rating på minst 100-125 pounds per kvadrattomme å fungere ordentlig.
4

Åpne testeren press release ventil øyeblikk for å tømme måleren , og skru av tester fra tennplugg hullet. Gjenta om nødvendig for den eventuelle gjenværende sylindere .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106069.html

Previous:
Next:

motorsykler