Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å stoppe en motorsykkel fra tilbakeslag

Hest motorsykkelen i friluft er en spennende for MC-entusiaster. Spenningen ved riding motorsykkelen blir dårligere noe hvis motorsykkelen har en tendens til å slå tilbake. Den backfiring av motorsykkelen er et signal om at noe ikke er helt riktig. Bruk følgende forslag for å peke ut dine problemområder, slik at du kan stoppe motorsykkelen fra backfiring. Instruksjoner
en

Bruk en høyere grad av drivstoff for en stund for å hjelpe rense bensintank. Du kan ha endt opp med en tank av skitne gass som forårsaker noen problemer med innsprøytning.
2

Kjøp en boks med bensininnsprøytning renere som går inn i gasstanken. Dette vil rense ut avfall og smuss fra tanken som er å få inn drivstoff linje. Sjekk med din motorsykkel bruksanvisningen eller produsentens anbefalinger for å sørge for at dette er trygt for din motorsykkel.
3

Sjekk om dysene er tette med rusk eller tykk "gunk" som er forårsaker motorsykkelen for å slå tilbake. Dette vil også føre til problemer med drivstoffet effektivt får gjennom motoren.
4

Ta en nærmere titt for å se om du har en skitten forgasser. Drivstoffet vil ikke være i stand til å kjøre effektivt gjennom motoren med en skitten forgasser.
5

Besøk din favoritt motorsykkel mekaniker for en evaluering av backfiring situasjon. Motorsykkelen kan trenge en komplett motor rengjøring for å løse backfiring problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106143.html

Previous:
Next:

motorsykler