Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Buell Blast Bremser

Sporting en 500cc ensylindret motor, har Buell Blast gitt en unintimidating, solid base for nye motorsyklister å lære sporten. Basert på en enkel plattform, er Blast så lett å vedlikeholde som det er å ri, slik at den nye rytteren å også øve grunnleggende vedlikehold ferdigheter. Bytte bremseklosser på Blast er en av de mest vanlige prosedyrer som kan gjøres i et hjem garasje, ofte tar mindre enn 30 minutter å fullføre med grunnleggende håndverktøy. Du trenger:
Bremseklosser
Hex hodet socket sett, standard SAE
pipenøkkel
avbryterstang
Bremse-spray
Rags eller håndklær
Flat skrutrekker
Tråd-låsing lim, medium styrke
Vis flere instruksjoner
Front Brake Pad Replacement
en

Park motorsykkelen på en glatt, jevn overflate og slår av tenningen til "Off" posisjon.
2

Finn festeboltene som fester bremsekalippernes til høyre nedre gaffel beinet. Velg riktig størrelse hex head kontakten og bryte dreiemoment på kalipperens festeboltene ved hjelp av en breaker bar. Fjern boltene og skyv bremsekalippernes vekk fra rotoren.
3

Fjern sekskantbolt fra baksiden av bremsekalippernes og trekk bremseklosser og monterings-klippet ut av bøylen .
4

Rengjør bøylen ved å spraye den med brems renere å fjerne veien sot. Tørk av renere bort umiddelbart med en ren fille eller klut. Inspisere bøylen for tegn på skade, for eksempel bremsevæske lekkasjer fra bremsen linjen og de indre brems stempler. Også inspisere disse stemplene for korrosjon.
5

Sett inn de nye bremseklosser og montering klippet inn bremsekalippernes. Påfør en dråpe medium styrke gjengelåsingslapp lim på gjengene på bolten og skru bolten inn i baksiden av bøylen. Bolten skal gli lett inn mellom bremseklossene og montering klipp.
6

Skyv bremsekalippernes over bremsen rotoren og justere bøylen monteringshull med braketten på høyre nedre gaffel beinet. Påfør en dråpe medium styrke gjengelåsingslapp lim på gjengene kalipperens festebolter og sett boltene i braketten. Trekk til boltene for å feste bøylen til den nedre gaffel beinet.
7

gjenoppbygge trykket i bremsesystemet linje og kaliper ved å pumpe foran bremsehendelen før spaken krever et fast trekk for å låse.

Rear Brake Pad Replacement
8

Finn festeboltene som fester bakbremsen målepunktet til venstre side av svingarmen. Velg riktig størrelse hex head kontakten og bryte dreiemoment på kalipperens festeboltene ved hjelp av en breaker bar og fjern skruene. Skyv bremseklosser oppover og bort fra rotoren.
9

Fjern spor bolten fra forsiden av bremsekalippernes med en flat skrutrekker og trekk bremseklosser og monterings-klippet ut av bøylen .
10

Rengjør bøylen ved å spraye den med brems renere å fjerne veismuss tørk renere bort umiddelbart med en ren fille eller klut. Inspisere bøylen for tegn på skade, for eksempel bremsevæske lekkasjer fra bremsen linjen og de indre brems stempler. Også inspisere disse stemplene for korrosjon.
11

Sett inn de nye bremseklosser og montering klippet inn bakbremsen bøylen. Påfør en dråpe medium styrke gjengelåsingslapp lim på gjengene på bolten og skru bolten inn i baksiden av bøylen. Bolten skal gli lett inn mellom bremseklossene og montering klipp.
12

Slide bremsekalippernes over bremsen rotoren og justere bøylen monteringshull med støtte brakett på svingarmen. Påfør en dråpe medium styrke gjengelåsingslapp lim på gjengene kalipperens festebolter og sett boltene i braketten.
13

gjenoppbygge trykket i bremsesystemet linje og kaliper ved å pumpe den bakre bremsepedalen til pedalen har en liten mengde motstand når deprimert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106044.html

Previous:
Next:

motorsykler