Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

The Best halve ansiktet motorsykkel hjelmer

I gamle dager var motorsykkel hjelmer en valgfri sikkerhet vare som revet mot selve betydningen av ordet "frihet." De var teit, klumpete og for mye av en problemfri. I dag, ville du være dumt ikke å ri uten en høy kvalitet lokk, ideelt sett en full ansikt. Imidlertid vil ryttere som er steinhard mot full beskyttelse og avsindig over stil velge et åpent ansikt. Fra kafé ryttere å kryssere til scooter puttere, er halvhjelm fortsatt populære. Shoei RJ-Platinum R
p Det er to store aktører når det gjelder hjelmer, og Shoei er en av dem. RJ-Platinum R er en trekvart halvhjelm med en inkludert visir og foran og bak vents. Denne modellen kommer i en rekke solide farger og størrelser, inkludert XXXL for $ 264,99.
Arai Classic /m

Arai er den andre store spiller, kanskje den ledende i industrien i øyeblikket. Selskapets Classic /m hjelm er et komfortabelt alternativ med avtagbare øreklokkene og tilstrekkelig ventilasjon. Fargene er ganske begrenset, og du må kjøpe et visir å knipse på, men på $ 319,95 er ikke en formidabel prislapp, vurderer Arai er heftig fulle ansikt MSRPs.
HJC AC- 3 Carbon
p Hvis du vil ha litt bling å gå med hog din, fikk HJC du dekket med AC-3 kullfiberkompositt veve shell hjelm. Usedvanlig lett, er AC-3 Carbon utstyrt med en avansert ventilasjon panel, fukttransporterende interiør og aerodynamisk visir. På $ 299,99, er HJC AC-3 Carbon tilgjengelig på de fleste store forhandlere.
AGV A4

Valentino Rossi sponsor merkevare gjør noen fremragende helhjelmer, og deres åpne ansikt cruiser hjelmer er ikke så ille heller. AGV A4 lineup spesialisert seg på grafikk, for eksempel flammer og tribal design. AGV Drage lineup har noen ukonvensjonelle grafikk også, men legger en justerbar øye skjold. AGV A4 selges mellom $ 49,95 og $ 59,95, og er et levedyktig alternativ for å holde på reservedeler hjelm kroken.
Suomy Nomad
p Hvis du virkelig ønsker å gå med ukonvensjonell, våren for en Suomy. Ikke bare er deres fulle ansikt grafikk noen av de mest herlig absurde design på markedet, men de hjelmene er laget av høykvalitets materialer og excel i komfort-avdeling. The Nomad spesialiserer seg på en glassfiber skall, avtagbart, vaskbart liner, og en lang termoformede liner, benektende behovet for å bruke briller eller nyanser. The Nomad kommer i en rekke farger for $ 159,99.
O'Neal Element gate SC-1

Teknologi møter italiensk arkitektur med O'Neal Element gate SC- en. Denne hjelmen ikke bare leverer cafe racer stil med sin sydd trim og karbon fiber paneler, men den har innebygd trådløs kommunikasjon, slik at du kan snakke mens du sykler og lytte til MP3-spilleren eller satellitt-radio. The Element gate SC-en inneholder også en justerbar visir og avtagbar liner, alle for $ 229,99. Dette er et flott alternativ for byen pendling.
Bell Drifter

For den ultimate fredløs, det er Bell Drifter. Dette er den definitive bøtte hjelm med nok stil å tilfredsstille de fleste ryttere uten å stikke hånden ned all-krom, piggete topp utseende som andre ryttere elsker å gjøre narr av. The Drifter gir minimal beskyttelse og maksimal stil med pin striping, flammer, og spar med vinger. På $ 109,95 må du spørre deg selv om et kutt i beskyttelse er verdt besparelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106043.html

Previous:
Next:

motorsykler