Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre frontlys pære på en Honda VTX Motorsykkel

The Honda VTX er en motorsykkel tilgjengelig med enten en 1800cc eller 1300cc motor. Honda VTX er en av de mer populære motorsykler på markedet , og er ofte sterkt modifisert av sine eiere . Skifte frontlys pære i Honda VTX er ikke vanskelig ; erstatning tar bare ca 10 minutter , og er den samme enten du har den 1800cc versjonen eller 1300cc versjonen. Du trenger
Stikknøkkel Side 8 mm vedlegg
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk brukerhåndboken for å fastslå den spesifikke pære du trenger å kjøpe . Forskjellige år kan kreve ulike erstatning pærer .
2

Park og trygt stå på Honda VTX . Bruk pipenøkkel til å løsne frontlys forsamlingen ring . Det er en bolt på hver side av sammenstillingen. Når du skifter en lyspære , er det ikke nødvendig å fjerne hele forsamlingen , bare ring og linsen oppsett.
3

Trekk frontlys ring og objektivet ( de er festet ) fra frontlys montering. Vri forsiktig og trekk pære fra baksiden av ringen og linsen oppsett. Koble pæren fra tilkoblingen sin .
4

Sett inn den nye pæren og sett den inn i oppsettet. Vri den for å låse. Monter frontlys og objektiv- oppsett og erstatte boltene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106455.html

Previous:
Next:

motorsykler