Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere Harley Sjokk

Harley-Davidson motorsykler bruke tre forskjellige typer sjokk. Touring modeller bruker luft sjokk å levere en jevn ride som er lett å justere for å endre passasjer-og lasteskip vekt. FX og XL-modeller bruker de tradisjonelle spring-over-sjokk som justeres med en ekstern forspenning ring. Softail modeller bruker støtdempere med interne kilder, og turen er justert ved å endre det som var forhåndsinstallert med en ekstern justering. Sjokkene bør settes myk nok til å levere en jevn ride ennå stiv nok til at bakhjulet ikke bunnen ut i fender. Du trenger:
Bike lift
mekaniker verktøy
No-tap luftpumpe
Shock hakenøkkel
Vis flere instruksjoner
Air Sjokk
1

Hev sykkel med heisen slik at bakhjulet er av bakken. Fjern salveskene fra sine støttene på rammen. Finn sjokk luftventilen på venstre side av sykkelen nær fender og ta av lokket.
2

Installer no-tap luftpumpe på sjokkventil stammen. Ta opp trykket som registrerer seg på måleren.
3

Juster trykket til den er mellom 10 og 35 pounds. Pumpen for å øke trykket eller blø av trykket med utgivelsen ventil plassert på pumpen.
4

Fjern pumpen og bytt luftventilen cap. Installere saddlebags.
Ekstern Spring Sjokk
5

Hev sykkel med sykkel lift slik at bakhjulet er av bakken. Fjern saddlebags.
6

Engasjere hakenøkkel med hakkene i løpet av våren adjuster ring på bunnen av sjokket. Drei ringen med klokken for å myke opp turen og mot klokken for å stive den. Justere hver side jevnt for å opprettholde balansert støtte på bakenden.
7

Sett inn saddlebags.
Softail Shock Justering
8

Raise sykkelen med sykkelen lift slik at bakhjulet er av bakken. Finn sjokk justering plate på baksiden slutten av sjokkene.
9

Drei regulatoren låsemutteren mot klokken to eller tre omdreininger med en skiftenøkkel. Engasjere hakenøkkel med hakkene i regulatoren plate. Snu platen, i full sving trinn, med klokken for å myke opp turen og mot klokken for å stive den.
10

Trekk til kontramutter fast på justering plate.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106082.html

Previous:
Next:

motorsykler