Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en motorsykkel Chain

Drivkjeden på en motorsykkel vil til slutt slites ut og må byttes ut. Skifte kjeden kan være den enkleste oppgaven av alle i motorsykkel vedlikehold, men hvis du følger en enkel prosedyre. Bruker den gamle kjeden som en guide, kan du træ en ny erstatning kjede på motorsykkel tannhjul og spare de ekstra vedlikeholdskostnader. Ta en skiftenøkkel og la oss komme i gang. Du trenger
Wrench
Chain breaker
Motorsykkel kjeden
Vis flere instruksjoner
en

Mål lengden på din gamle MC-kjeden, og deretter kjøpe en den samme lengde. Hvis du ikke kan få en samme lengde, får en som er lengre og har butikken klippe det til riktig størrelse for deg.
2

Ta av dekselet til fronten tannhjulet ved å fjerne sine bolter. Sett boltene til side med dekslet, å plassere hver bolt nær hullet det var i (de er av forskjellige lengder, og ikke utskiftbare). Rydd bort fett buildup i området som var bak dekselet.
3

Sett motorsykkel i nøytral og løfte den opp på sitt senter stand. Koble fra og fjerne sin kjede vakt og sett den til side med sine bolter.
4

Bryt kjede med en Dremel verktøy eller kjede breaker. Koble den øverste enden av den gamle kjeden til den ene enden av den nye kjeden.
5

Trekk den gamle kjettingen ut for å mate den ut gjennom akselen. Slutte å dra når du kommer til det punktet der den gamle og nye kjeden møtes, deretter koble fra og kast den gamle kjeden.
6

Lukk sløyfe på den nye kjeden rundt motorsykkelens tannhjulene bruke kjedens mester link. Kjeden breaker vil hjelpe deg å koble master link, eller du kan bruke en C-klemme eller filklør.
7

Kontroller at kjedet er stramt rundt tannhjulene, deretter bytter ut den fremre tannhjulsdekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106331.html

Previous:
Next:

motorsykler