Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik unngår Motorsykkel Eksos Burns

En av de mest vanlige motorsykkel-relaterte skader er en eksos brenne. Det er flere måter å redusere sjansene for å brenne deg på en motorsykkel eksos kan eller pipe, så observere metoder for å redusere denne risikoen. Mange motorsykler er strategisk utformet for å avverge eksos varme, men noen ganger må man ta saken i egne hender. Du trenger Norsk Header tape
varmeskjold
Riktig kjøreutstyr
Vis flere instruksjoner
en

aldri bruke shorts på en motorsykkel, uansett hvor mange av vennene dine gjør det eller hvor "kult" det kan virke. Det er ikke kult å bruke shorts på en motorsykkel og aldri vil bli. En utsatt ben og varmt eksosrør er en oppskrift for et brannsår. Lange bukser med tilstrekkelig beskyttelse er veien å gå.
2

Monter sykkelen fra stativet side. Stå på venstre side av motorsykkelen og sving høyre beinet over setet. Siden sykkelen er lente seg mot deg, er det mindre risiko for å ha beinet kommer i kontakt med røret.
3

Pakk overskrifter med varme tape. Dette vil redusere temperaturen på rørene og redusere alvorlighetsgraden av en brenner. Hvis overskriftene er plassert i et område hvor de er i umiddelbar nærhet til beinet, så varmen tape er et veldig godt alternativ.
4

Installer et varmeskjold. De fleste smuss sykler har en klebende panel av varme-avstøtende materiale langs innersiden av sidestykket. Men de fleste street sykler har sine rør og bokser ut i det fri.
5

I tilfelle en krasj, ikke løfte sykkelen fra den siden som er vendt mot himmelen. Reaching over en varm eksos kan føre til et brannsår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106034.html

Previous:
Next:

motorsykler