Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Harley Heritage

A Heritage Harley-Davidson er en tungvekter, Twin Cam motorsykkel med tre olje avdelinger. Å forlenge Harley motorens levetid, må du skifte olje rutinemessig. Oljeskift bør gjøres mens motorsykkelen er i oppreist stilling, lener seg på sin side stå. Du trenger
Flat, stropp eller skralle wrenchTwo drypp pansSocket wrenchHarley olje filterNew olje
Vis flere instruksjoner
en

Start motorsykkel og la den gå i flere minutter og deretter slå den av (dette vil la oljen til å flyte raskere). Bruk en flat skrutrekker, enkel felle skiftenøkkel eller skralle for å fjerne oljefilteret.
2

Sett en større drypp fat under Harley oljefilter hull for å fange all den oljen som renner ut av oljetanken filter hullet.
3

Finn din motorsykkel oljetank på bunnen nær overføringen.
4

Fjern pluggen fra forsiden av oljetanken hjelp en pipenøkkel, helst mens motoren er varm. Vær forsiktig så du ikke blir brent av varm olje.
5

La den brukte oljen til å løpe fritt og hell holdent inn i drypp panner. Fjern filteret pinner til å forbedre flyten. La den brukte oljen renne helt ut.
6

Sett inn en ny ti-micron filter for hånd, skru den på godt inn i filteret hullet.
7

Refill din Harley oljetanken med ny olje i henhold til mengden og nivået angitt i brukerhåndboken (rundt én liter).
8

Test-kjøre Heritage Harley-Davidson for å sjekke ytelsen til motoren sin ved oljeskift . Sjekk din oljenivået og tilsett mer smøremiddel olje om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106388.html

Previous:
Next:

motorsykler