Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Bafler Fra Harley-Davidson Rør

Hvis du eier en Harley-Davidson, kan du nyte misunnelig ser ut til folk du passerer. Harley sitt eksossystem har fått roligere og roligere, og en billig og enkel måte å sprite opp lyden er å fjerne ledeplatene fra Harley sin eksosrør. Du kan ta sykkelen til en Harley butikken for å få dette gjort, men kostnadene vil være rundt 300 dollar. Du kan fjerne ledeplatene fra Harley sin eksosrør for mindre enn $ 25, ved hjelp av verktøy som du sikkert allerede har på hånden. Dette er hva du trenger selg Electric drill
Vise fatt
WD-40 eller skjæring olje
en 3/4-inch bi-metall hullsag
Saw arbor
Arbor forlengelse

Vis flere instruksjoner
en

Ta litt fra drillen din, og fest hullsag. Mens en batteridrevet drill vil være nok for denne jobben, kan det være lurt å bruke en elektrisk drill.
2

Coat slutten av begge eksosrør med skjæreolje eller WD-40, ta vare å belegge røret fullt hvor ledeplatene er. Du bør holde røret fullt belagt med olje under kapping å holde drill og sagblad mot overoppheting og for å redusere risikoen for ulykker eller skader.
3

Cut gjennom baksiden av øvre eksosrøret, like ovenfor kromring. Fortsett å sage før du har penetrert de første og andre lag av røret.
4

Klem filklør på forvirre, og vri baffel å fjerne det fra det indre av eksosrøret. Røykhyller er et metall stykke inni røret som demper lyden av din Harley motor eksos.
5

Fjern baffel fra nedre røret ved å gjenta prosessen. Du kan trenge en Arbor forlengelse for din hullsag for å komme på innsiden av det nedre røret. Du kan også velge å løsne røret fra Harley mens du fjerner baffel for å unngå å bruke en arbor forlengelse for sagen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106312.html

Previous:
Next:

motorsykler