Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Harley Davidson Slagord

Harley-Davidson slagord, "Så skru den, la oss ride", ble introdusert i 2008 som en del av en ny annonsekampanje. Selv om responsen var hovedsakelig positive, fikk annonsen får litt blandede reaksjoner fra publikum også. Harley ryttere generelt godkjent av konseptet at de er en optimistisk, hardfør gjeng som kan tommelen nesen på en nedgangskonjunktur og finne lindring på den åpne veien. Identifikasjon

ny annonsekampanje ble utviklet av Minneapolis, Minnesota firmaet Carmichael Lynch for Milwaukee, Wis-baserte motorsykkel produsenten. Harley talsmann Paul James sa at selskapet var å sende en melding om "hånd-vred i offentlig dialog." Annonsen ble kjørt i publikasjoner som Sports Illustrated og NASCAR Scene, og selskapet har også kjøpt en helsides annonse i USA Today. "Vi gjør ikke frykt," annonsen stater. "Hvis 105 år har vist en ting, er det at frykten suger og det varer ikke lenge. Så skru den, la oss ride."
Hensyn

Noen mennesker klager over at annonsene vises Harley-Davidson er ute av kontakt med problemer over hele USA. En Internet Commenter sa "skru den" mentalitet fikk folk i økonomiske messes i første omgang. Et annet uttrykk for avsky at selskapet permittert 700 ansatte og hadde den frekkhet å forkynne «La oss ri."

Fordeler

Andre roste kampanjens fet natur og dens evne til å fange escapist holdning av MC-entusiaster. Ad Age rapportert at kampanjen var basert på meninger gitt av Harley ryttere på arrangementer som raser og motorsykkel rally. "Betyr ikke det høres ut som noe vi faktisk ville si?" spurte noen i et on-line kommentarfeltet. Reklame fagfolk har tatt til etterretning av kampanjens suksess til tross for annonsene ikke nevne noen konkrete produkter, egenskaper, fordeler, priser, forhandler steder, eller Harley-Davidson ledelse.
Historie
< p> Harley-Davidson har hatt mange andre slagord gjennom årene. En av de tidligste, fra 1910, proklamerte sykkelen er "Alltid en betrodd venn." Senere utstedte selskapet, "The motorsykkel som ikke er så ubehagelig." "Få et kick ut av livet" kom ut i 1927. Nyere slagord har lagt vekt på den unike Harley sykling livsstil: "Live to ride, ride å leve," "Slå på din egen torden," ". Veien starter her Det slutter aldri," "The legend ruller videre," "Det er på tide å ri, "Inntil du har vært på en Harley-Davidson, har du ikke vært på en motorsykkel," og "Det er ikke målet, det er reisen."
Funksjoner

Harley-Davidson motorsykkel saga begynte i en Milwaukee bakgård skur i 1903. Selskapet har syslet med andre produkter som snøscootere, i 1970, med slagordet "Ride en Harley hele året rundt." The bar-og-skjold logoen ble opprettet i 1910 og er fortsatt den definerende symbol på Harley-Davidson.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106249.html

Previous:
Next:

motorsykler