Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tint baklykter på en Suzuki GSX-R6

brekking baklysene har blitt veldig populært de siste årene, hovedsakelig på grunn av hvor bra de ser på sorte biler. Vipper et baklys er også veldig lett å gjøre, og tar ikke mye dyktighet eller kunnskap til å mestre. Vær advart, skjønt, er denne endringen ikke lovlig i hver stat, så sjekk din lokale lover før du gjør jobben. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2008 Suzuki GSX-R6 motorsykkel, og jobben er å farge de bakre baklykter. Du trenger
baklys missfarging maling
Red skrapemerker pad
maskeringstape
Masking papir
Cleaner /avfettingsmiddel
1/4-tommers skralle og socket sett
Lofrie papirhåndkle
Vis flere instruksjoner
en

skru fra hverandre baklys med 1/4-tommers skralle og stikkontakter. Baklys holdes på plass ved hjelp av to skruer på sidene av lampen.
2

Scuff linsen med den røde skrapemerker pad. Du ønsker å fjerne glansen fra plasten, så sørg for at du går over hele belysning overflaten av linsen. Enhver omkringliggende plast trenger ikke å bli slitte.
3

Mask av plasten delen av huset ved hjelp av maskeringstape og maskering papir. Du ønsker å lage et rent tape linje rundt linsen selv, og pass på å holde alle de tape linjene rene. Ethvert område som ikke er maskert av vil være farget, så ha det i bakhodet.
4

Rengjør linsen bruker en renere /avfettingsmiddel og en lofri papirhåndkle.
5

riste opp kan av baklys missfarging spray og lett strøk linsen med maling. Være svært lys på første strøk, som den gjorde for å skape en basefarge for den ekstra maling, så ikke suge linsen.
6

Påfør et strøk med maling etter baklys har tørket. Du kan teste tørrhet ved å berøre maskeringstape området der noen overspray har landet for klebrig. Denne pelsen skal være litt tyngre, men ikke oversaturating.
7

Påfør et strøk med maling til baklys, denne gangen en våt pels. Det betyr at malingen skal brukes slik at det ser ut til å være våt som sine tørking, ikke flekkete som de to foregående trinn.
8

Fortsett å påføre maling til du kommer til ønsket nivå av mørket. Vurdere Lyskilden som kommer til å belyse linsen, og kontroller at du ikke overdriv det, ellers vil du bare ha en svart baklys.
9

Trekk av maskeringstape og papir en gang linsen har tørket, og montere objektivet til motorsykkelen ved hjelp av 1/4-tommers skralle og socket sett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106526.html

Previous:
Next:

motorsykler