Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Clutch Repair Advice

Motorsykkel klørne ikke er kompliserte å vedlikeholde og reparere. Det er flere slitasje punkter som må bli inspisert i løpet av noen clutch prosedyre og er lett gjort mens saken er åpen. De fleste motorsykler bruker en våt clutch, som er badet i clutch væske eller primær-kjeden tilfellet smøremiddel. Væsken må tømmes og fjernes og clutch sak /primær sak fjernet. Den clutch /primære pakning og tappepluggen pakningen må skiftes ut under montering, så vil væsken. Clutch Pack

clutchplatene er kjent som en clutch pack. Den clutch pakke vil bestå av rundt et dusin plater. Halvparten av platene vil være kjøring plater, kilefortanning til clutch kurv med friksjon materiale bygget på dem. Den andre halvparten er de drevne plater, riflede til overføring akselen og er laget av metall. Med bruk kan friksjonsplatene slites ned. Inspisere stasjonen og de drevne tallerkener og måle dem for tykkelse. Sjekk en service manual for ditt år, merke og modell av sykkelen for tykkelsen rekkevidde.

Sjekk for bluing på metall drevet plater. Dette vil indikere at platene har blitt overopphetet, sannsynligvis på grunn av lav eller utslitt clutch væske. Temper av metallet vil bli endret på platene som har blitt overopphetet, og må erstattes.
Clutch Spring

clutch våren gir trykket som presser clutch , slik at strømmen til å flyte fra stasjonen platene til det drevne platene og inn i transmisjonen. Fjæren er vanligvis en membran fjær og en gang fjernet, kan måles for å bestemme om den er svak eller ikke. Sammenligne den målte lengden med spesifikasjonene for ditt år, merke og modell av sykkelen. Når du er i tvil, bytt våren. Bruk nye snap-ringer når du setter sammen pakken og våren.
Throwout Peiling

throwout peiling presser mot trykket av clutch våren og slipper clutchpedalen . Lageret blir betjent for hånd trykk ved koblingsspaken. Lageret støtter belastningen av ved bruk av kløtsjen mens du roterer med clutch pack. Lav væskenivået kan føre til at lageret overopphetes og utvikle flate flekker eller beslaglegge opp. Inspiser valsene i lageret for flate flekker eller riving og bytt om nødvendig.
Clutch Justering

riktig justering av clutch og clutch kabelen er avgjørende for riktig clutch drift . Følg fremgangsmåten i service manualen for din spesifikke året, merke og modell av sykkelen. Erstatte clutch adjuster inspeksjon pakning eller o-ring under montering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106123.html

Previous:
Next:

motorsykler