Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hjemmelaget Motorsykkel Tilhengere

En pull-bak trailer for motorsykkelen kan legge mye av komfort og bekvemmelighet for enhver tur. Enten du skal på butikken eller reiser over hele landet, kan du dikte opp en trailer som har omtrent like mye plass som en bil bagasjerommet for ganske lav pris og om en dags arbeid. Det er to grunnleggende deler av en motorsykkel trailer: rammen og kupé. The Frame

viktigste delen av tilhengeren er rammen. Rammer må være solid, har pålitelig hjul og aksler, og bør være street legal. Prefabrikkerte frakt tilhengere gjøre gode start rammer for bygging av en motorsykkel trailer og er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser på ganske lave kostnader. En liten til mellomstor frakt trailer vil koste rundt $ 200 og skal møte alle de nødvendige kravene for en fullt fungerende motorsykkel trailer. De fleste frakt tilhengere kan kjøpes på nettet eller lokalt, og kan monteres av deg.
Kammer

Den andre brikken til tilhengeren din er kammeret. Selv om avdelinger kan bygges fra grunnen av, de fleste velger å bruke en bil toppen transportør. Bil topp bærere er også lett tilgjengelig og rimelig. Du vil ønske å vite den eksakte dimensjoner av tilhengeren før du kjøper bilen topp transportør for å sikre at du ikke kjøper en operatør som ikke får plass på tilhengeren.
Construction

Når du har kjøpt alle nødvendige deler, kan du begynne å bygge tilhengeren. Montere den ved å bolte sammen rammen, feste akselen, at hjulene er montert og installasjon av tilhengerens bremselys og blinklys. Hvis tilhengeren ikke kom med lys, sørg for å sikre dem og finne en måte å installere dem. En måte kan være å installere dem i selve kammeret selv, siden de glassfiber vil være lettere å skjære enn metallet tilhengeren. Deretter fester du kupé til tilhengeren ved å bore fire til seks hull gjennom bilens toppen transportør og metall bukseseler av tilhengeren på strategiske steder for plassering av skruer og muttere. Når hullene er boret, bolt carrier til tilhengeren. Nøye vurdere styrken og påliteligheten av boltene du bruker. Quarter-tommers selvlåsende nylon bolter og muttere bør gjøre triks.
Test Kjører

Når hengeren er ferdig, fester den til motorsykkelen din ved stikk og sikkerhet kjeder og tar det for noen lavere hastighet testkjøringer før du treffer motorveien. Pass på at signal lysene fungerer som de skal, at tilhengeren er trygt bygget og at alle skruer og muttere er stramme. Du kan også gjøre noen testkjøringer for å avgjøre en optimal vekt rekkevidde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106417.html

Previous:
Next:

motorsykler