Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Polsk Harley rotorer å gjøre dem skinne Som Chrome

Hvis du vil ha et show-stopper Harley, må du polere hver bit av krom, inkludert bremseskiver. Heldigvis er det ganske enkelt å polere rotorene uten å fjerne dem fra sykkelen. Men dette er en relativt lang og omfattende prosess, så sørg for at du sette av et par timer for å gi dine rotorer den oppmerksomheten de fortjener. Ved slutten av denne prosedyren, alle vil være i stand til å se sine refleksjoner som du ruller forbi. Du trenger
Motorsykkel jack
Chair
Bilvask såpe
Vann
Bucket
Bil vaske mitt
Gamle håndklær
Gummi hansker
Sandpapir på flere ulike grit nivåer mellom 150 og 2000
Bowl
Microfiber rasping kluter
Vernebriller
støvmaske
Elektrisk drill
Buffing plate vedlegg for bormaskin
rustfritt stål polsk

Vis flere instruksjoner
en

Slide en motorsykkel jack under midten av Harley og pumpe håndtaket for å heve sykkelen. Løft det høyt nok slik at du vil være i stand til å plassere en stol foran sykkelen og stabilisere bunnen av dekkene med knærne, da dette vil være den beste måten å holde hjulene i å dreie samtidig som det frigjøres hendene.
2

Bland litt væske bilvask såpe og vann i en bøtte, og deretter bruke løsningen til å grundig vaske begge rotorer med en bilvask mitt. Når du er ferdig, skyll av såpeskum og tørk rotorene med gamle håndklær.
3

Ta på gummihansker. Fyll en skål med vann og ta en del av nedre-sandpapir, alt fra 150 grit til 400 grit er egnet for å starte, men du bør holde seg til de lavere havregrøt hvis rotorer er virkelig kjedelig og riper
4

Dypp sandpapir i vannet og skal slipes rotoren flater. Sand i ett sammenhengende retning rundt hver rotor, og dypp sandpapir tilbake i vannet etter hvert 20. sekund eller så. Fortsett sliping før rotorene ser merkbart lysere og renere hele veien rundt.
5

Bytt til en finere-sandpapir mellom 400 og 800 korning. Sand rotorene akkurat som du gjorde før, bare denne gangen sand i motsatt retning.
6

Fortsett sliping opptil fem ganger til. Hver gang, bytte til en finere sandpapir og sand i motsatt retning som før.
7

Tørk rotorene med et fuktig håndkle for å tørke opp eventuelle løse partikler, deretter buff dem tørre med rengjøre microfiber kluter. Kontroller at rotorene er helt fri for løse partikler før du fortsetter.
8

Lås polering plate bit på enden av din bormaskin og sette på vernebriller og støvmaske.

9

Påfør rustfritt stål polsk du har valgt å bruke metoden som anbefales på det polske emballasje. Det finnes flere ulike former for rustfritt stål polish, og ulike typer fungerer best med ulike program metoder. Vanligvis vil den beste tilnærmingen være å enten bruke polish direkte til rotorene med en ren klut eller å bruke den direkte til polering plate. Alltid forholde seg til polsk produsentens anvisninger for best resultat.
10

Poler hele overflaten på begge rotorene ved å spinne polering plate flatt mot overflaten. Polere en liten del om gangen, noe som gjør at hver seksjon skinner på en tilfredsstillende måte før du går videre. På denne måten vil du få en enda skinne hele veien rundt. Skyv platen inn rotorene med et visst press, men ikke så mye press at det bremser ned drill. Tilsett om nødvendig mer polsk som du går.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106351.html

Previous:
Next:

motorsykler