Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge en motorsykkel på en Pickup Truck

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, er det nesten 4 millioner motorsykler på veien i USA. Hvis en av dem er ditt, og du er på vei til sporet eller lokale verksted, ønsker du en smertefri måte å sørge for at sykkelen skal nå sitt mål i samme stand som før den ble lastet opp på en lastebil. Du trenger
Motorsykkel Ramp (s)
Tie-Downs
Vis flere instruksjoner
Lasting en motorsykkel inn i en lastebil
en

plassering av lastebil kan enten hjelpe eller hindre din erfaring. Hvis på en skråning, tilbake lastebil opp til et punkt der rampen vil være på det laveste vinkel. Hvis på flat mark, sørg for å parkere i et område fritt for sprekker, pot-hull, steiner eller andre hindringer.
2

Rampen er en viktig del av lasting motorsykkelen opp på lasteplanet. Det finnes en rekke ramper å velge mellom, men det viktigste elementet når du velger en rampe er å være sikker på at den kan håndtere vekten og dekkdimensjon på motorsykkelen. Derfra kan du kjøpe 8 eller 10 fot ramper samt sammenleggbare ramper, ramper som vil dekke hele sengen av lastebilen, en del av lastebilen seng eller en rekke andre ramper for å passe dine behov.


3

Den enkleste måten å laste motorsykkelen inn i lastebilen er å ri den opp rampen. Hvis du er ubehagelig å gjøre dette trinnet alene, kan motorsykkelen også bli presset opp. Du kan trenge en annen person til å bidra til å stabilisere sykkelen når den er i bilen. Eller, bare sette ned støtten når sykkelen er i lasteplanet.
4

Neste du bruker tie-downs for å feste motorsykkelen til lastebil og eliminere enhver bevegelse. Bruk passasjer grip rails, bagasjehyller, eller andre stabile områder på baksiden av sykkelen og legge ved en tie-ned til hver side av motorsykkelen og til lasteplanet. Flytte til forsiden av motorsykkelen, bruker tie-downs på gaffelen over fender mounts å hindre at motorsykkelen fra å flytte fra side til side. Til slutt, bruk en tie-ned på sykkelstyre, nærmest til cockpiten, og komprimere gaflene litt for å eliminere eventuelle opp og ned bevegelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106513.html

Previous:
Next:

motorsykler